War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
DCS World MAGYAR Felhasználók a Fészbuk_ON Várunk mindenkit, akit érdekel a repülés és a DCS World! Szép napot.
Ugyan nincs meg még, de már most tudom, hogy a 109 G10-el és a K4-el is ez lesz a helyzet. Maxosan valószinûleg bejönne mindkettõ, de kifarmolgatni...
Na míg leírtam mentem egyet a maxos g2-vel: masszív esélytelen szopás.
5k-ig másztam, majd hirtelen fölöttem 1-2km-el 4db yak9 és 2db la5 megjelenik. Aztán kaptam egyetlen egy hitet a jobb wingbe, piros lett, és rosszabb volt vezetni a gépet, mint a egy szitává lõtt b17-et.
HS-129B3-mal próbálkoztam még ma, de mikor egy rohadt bot gond nélkül lõtte le és semmit nem tudtam csinálni, akkor inkább feladtam. Amíg ezzel nem csinálnak valamit addig messzire elkerülöm. Meg egyelõre az egész német ágat is.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
G2/trop van ami fullos, meg egy Fw-109A5, amivel olyan gépek ellen megyek folyton amik mindenben jobbak. Tudom azt is hogy hogy kell anélkül fordulni hogy idegrángásba kezdene a gép, de akkora is furcsák nekem ezek a német vadászok, nem hiszem el hogy ez így oké...
Aztán mondom akkor megyek arcade-ban, ott úgyis tökmindegy. Hát jól elszoktam tõle, nagyon rossz 😊 Pedig régen azzal kezdtem, de most már nem tudok abban a módban játszani, akkora fejetlenség van ott 😄 5km-en belül 10 ellenfél, aztán folyamatosan spawnolnak befelé ilyen távolságról...<#szomoru2>#szomoru2>
Pedig már közel voltam az utolsó Me-410-hez amikkel B-17-eseket akartam lelõni, de hát semmi RP nem jön, alig haladok és nem is élvezem.
A németeket viszont feladtam, minden nemzettel megy a játék, de ezek csak felidegesítenek folyamatosan, az imbolygó gépekkel, meg a semmit nem sebzõ 20mm-essel. Egy elõnyük lenne, hogy jól emelkednek és így nem is kell jól fordulniuk...ehhez képest minimum egy szinten van velem az ellenség folyton, aztán ha szemtõl szemben nem lövöm ki akkor csak menekülhetek...csaták 90%-ban ez van.
Én is csípem az ilyet mikor egyedül kell elvinnem a meccset.. 2 kill után megnézem a statot és csak ai-k vannak nálunk, az ellennél meg vagy 3 humán.. na ott kezdõdik a móka 😊)
Grat az 5 killhez 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Rohadt jó ez a Tempest! Erre is számítottam. Az elsõ jet kill-t is ezzel csináltam ma, P-80-ast sikerült leszedni.
A medve nem játék.
Hát nemtudom. 😄 Nekem ma a prem typhoonom kigyúlladt, majd (igaz szimetrikusan) de megsérült mindkét szárny, és a farok is. Mintha kicsit lassabban fordult, de ennyi, lõttem vele még 1-et utána, majd leszálltam 😄
A medve nem játék.
A medve nem játék.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
mbe vennék a játékosok véleményét
Felesleges nagyon túlzásba esni a játék kapcsán a történelmi hitelesség kérdésében. Lehet párhuzamot vonni, de nem érdemes szorosan vaskalaposan ragaszkodni és történészkedni. Sokkal nagyobb hibák és beígért mulasztások vannak.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
De hiszem ha látom. Ami BR-hez hozzányúltak az elmúlt idõben az csak roszabb lett. Remélem végre vernek magukba egy kis józan észt. Pedig elég lenne a saját fórumjukat olvasni...
- egy "kis" BR igazítás
- pár FM és DM
- BUG javítások
Nekem valahogy az az érzésem, hogy mióta kijöttek a tankok, egyik részre sem jut elég idejük gatyába rázni.
I Airman...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Felmentem most pár körre, három csatát toltam, mindhármat buktam. Az elsõ kettõt eldöntötte a "time is running" nevezetû felirat, végül is minek küzdeni a gyõzelemért, amikor a másik oldalnak meg elég annyi hogy húzza az idõt. Kevesebb ponttal túlerõben vagyunk, ám az utolsó majom csak behozza még bohóckodni a 6 -ik, 7 -ik gépét. A harmadik vereség meg abból jött hogy két tankot senki nem bírt lebombázni 5 perc alatt. Bejött ugyan egy B-25, az meg keringett felettük mint gólyafos a levegõben. A faszom tele van a Gaijin -nak a faszságaival és az agyhalott idióta játékosokkal, akik valószínûleg még a tutorial -t se tudták megcsinálni olyan hülyék.
(Tiszta Civilization! 😄)
A medve nem játék.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ellennél: 8 bomber, (b17/b24) és 5db mig 9. Ennyi.
Szánalom.