• VaniliaThunder
    Óóóó ha már a jet így szóba jött. Nálam rakott már be Yak-15-öt, mikor én első Tier 4-es gépemmel (109 G6) repültem, és a mi csapatunkban egy darab sem volt. Ha az a cél hogy valósághű gépek legyenek, és történelmi légi csaták akkor hogy kerül egy háború utáni (szerintem harcteret sose látott) orosz jet Berlin fölé?

Félreértés ne essék, én örülök hogy a németek elvesztették a háborút, ki tudja milyen világ lenne most? (még nem játszottam az új wolfeinstein játékkal) Persze a kommunizmus bőven több áldozatot szedett (és szedi ma is őket). Mégis azt el kell ismerni hogy technikailag elképesztő miket műveltek. Szó nem volt arról hogy Európa felszabadításáért kellett velük szembe szállni, inkább a technológiáért. 1939 augusztus végén repült az első német jet, csak akkor a náci vezetést nem nyűgözte le. Rá valamivel az angolok is csináltak egy gépet, aminek a terveit támogatásért cserébe (már a háborúban nyakig) eladták az amerikaiaknak. Az első amcsi sugárhajtású gép meg egy szar lett, a dugattyúsok lenyomták. A koreai háború gépei is mind a német mérnökök gondolatain alapultak. Jó lenne ha a gaijin felfogná hogy egy többfontos anyagháborúban győztek iszonyatos emberáldozatok mellett...