War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma én is meglepõdtem párszor. A he 162 A2-vel amivel elvileg tök lazán lehetne öldösni (papíron) 5 bõl 5x lõttek ketté a meteorok / p80-ak.

Aztán mentem egyet a kisebb pantherrel, korea, egy ca-13 lett az áldozat, ott meg se karcoltak.

Követhetetlen.
Coral Springs
Lassan vérdíjat tûznek a fejemre. <#eljen>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

😄

Eagle16
*XP-50.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Próbáltam valamit csinálni, mert csak kettõvel találkoztunk mi is, de a csoda XP-51 csillió kilométer magasan volt úgyhogy buktuk.

De legalább meglett a Yak-3P végre.

a.carkey
Szerintem Eagle is megoldotta: õ is kilépett. 😄

A medve nem játék.

Coral megoldotta volna. <#circling>

Eagle16
RB. 5 percet várok egy LA-5FN-el mire berak, 5 vs. 5-be. Tõlünk 2 be se tölt, egy meg kiugrik...nesze játsszál.

a.carkey
Nem értettem miért ilyen szar ez a mai nap, aztán rájöttem, hogy péntek van ... 😄

A medve nem játék.

Eagle16
Nagyon profi ez az AI, hogy egy Huricane-nal feketére lövi a B-17-esemet...teljesen reális.

én láttam amikor én repültem vele :S xD
a.carkey
Az elõbb volt olyan, hogy egy társ benyögte, hogy reloading, én akkor rárepültem az ellenre, erre azt veszem észre, hogy lõnek. Elõször azt hittem, hogy a társam, mert lövöm akit lõtt, de aztán lelõttek, és látom, hogy a társ égve zuhan (én mindig kiugrom, hogy azé legyen a kill, aki kicsinált), én is, miközben feltûnt az ellen társa. Akit lõttünk legalább lezuhant.

A medve nem játék.

a.carkey
Szerintem ...

De egyébként meg azt is írtam, hogy: ÖSSZESSÉGÉBEN, nem egy-egy gép/tier/egymás ellen.

A medve nem játék.

t4 késõbbi modellek 2 shiden kai 1v1-ben még nem láttam õket alulmaradni, szerintem sem utolsók a japánok

Engem már mentett meg úgy társ, hogy átlõtt az ellenfélen és engem szedett szét. Meg is kapta a killt. 😊
a.carkey
Imádom, amikor két perccel elõtte szólok, hogy kit lõjenek le (egyedül van) az enemy reptér felett, hogy tudjak bombázni, 4, majd 7 hülye megy utána, de az enemy még le bír lõni így is, miközben a legvégén már 8 idióta tüzel rá ...

A medve nem játék.

Pont mire a játékosok is...:-)
Lassan elfogynak a Yak típusok ne féljetek 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Megnézik mire ment a legtöbb szavazat....aztán betesznek még 5 yakot...
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/159126-questions-answered-by-v-s-n-and-elbarca-on-the-russian-site-1/
<#eljen>

Torzonborz
Köszi Glo , szavaztam , ebbõl azért elég egyértelmû a devek számára is hogy mivel van leginkább baj.
Remélem lesz hatása.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

https://forum.warthunder.com/index.php?showtopic=159045&p=2965191#entry2965191

Itt lehet szavazni, hogy mikre helyezzék a hangsúlyt a fejlesztésnél.

<#nevetes1>

Üdv a klubban! 😄

Mióta ez az eszement globál ru paranoia megfertõzte talán joggal - talán nem a világot. Hisz' ki tud ma már kiigazodni a kamu hírek áradatában. Sajna erre is rányomta a bélyegét. Mint ahogy rá fogja nyomni a silány munkát a BoS-ra is. Törvényhozás, személyi adatgyûjtés stb. Ezek fogják vissza az ipart, a US vs EU vs RU ciriburi + titkosszolgálatok, magán zsoldos hadseregek stb.

A külföldi szolgáltatókkal szemben támasztott orosz adatvédelmi követelmények. Nagy érvágás. So sad, hogy ilyen dolog brékel be egy remeknek induló gémet. Én sajnálom a legjobbak legjobbja lehetett volna a mûfajban, ha a misztikus "development" lefagyás nem ütött volna be a tank open beta óta. Régen nem így mentek a dolgok olajozottan pörögtek.

Siralmas, hogy AF+GF ~50K, min 70K-nak kellene lenni, ha fejlesztenének, de minden totál beállt, befagyott az egész projekt.
Egy hét pihi aztán visszarakod úgy is 😊

ez valóban az egyik legidegesítõbb dolog

Na hivatalosan is töröltem ezt a játékot a gépemrõl.

Utolsó meccs:
Bulge, RB
MiG-15el csinálok három killt, ketten maradunk a végére egy másik sráccal, de kinyírunk mindenkit. Utolsó ellenség azonban elrepült valahová, sehol sincsen a rohadt térképen, nem válaszol. Pontunk valamiért magától lepereg ééés veszítünk. Elvégre csak háromnegyyed éve elmondtuk a fórumon a fogyatékos orosz fejlesztõknek hogy bizonyos játékosok a játék végén bójócskát játszanak a térkép valamelyik szegletében, és ez megöli a játékot, fõleg az elcseszett szép nagy térképeken, mint Alternate Krymsk. Azt is elmondtuk hogy nem jó hogy maguktól leperegnek a pontok, sokszor nem az gyõz aki gyõzelemre áll, sokszor indokolatlanul ér véget a játék. Elmondtuk az összes kicseszett bugot, hibát és idiótaságot, és semmi változás vagy bármilyen reakció. A játék pedig egyre szarabb lett.

Nekem most, másfél évvel a béta után szaladt tele a zsákom. Kevés dolgot szeretek annyira mint a repülõgépeket, így a fejlesztõknek nagyon keményen kellett küzdeniük azért hogy letöröljem ezt a cuccot, se sikerült nekik. Az mindenesetre egészen biztos hogy én többet orosz fejlesztésû MMO-ra SOHA nem költök pénzt.

Jó repülést nektek!

a.carkey
És összességében nézem.

A medve nem játék.

a.carkey
Én így látom.

A medve nem játék.

Coral Springs
A japánokat nyugodtan teheted elõrébb is, fõleg T3 és T4 -ben.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

a.carkey
Véleményem szerint kb. most ez a sorrend tierenként (legelöl a legjobb, utána a többi sorrendben). E korai, L késõbbi modellek:

T1E USSR, GBR, USA, GER, JPN
T1L GBR, USSR, JPN, GER, USA
T2E GBR, USSR, JPN, USA, GER
T2L GBR, USSR, USA, GER, JPN
T3E USA, USSR, JPN, GER, GBR
T3L USSR, GER, USA, JPN, GBR
T4E USSR, USA, GER, GBR, JPN
T4L USSR, GER, USA, GBR, JPN
T5E USSR, GER, GBR, USA, JPN
T5L USA, USSR, GER, GBR, JPN

Persze mindenkinek más jön be, én jelenleg így látom.

A medve nem játék.

Ezzel teljesen egyetértek. Kicsit illúzióromboló, hogy Koreán a kifutón keresztbe szállnak fel a gépek, mert úgy gyorsabban tudsz rusholni. Csak a fullos gépek a nem teljesen kifejlesztettek fel se tudnak szállni úgy, ezt viszont az újonc nem tudja ezért összetöri magát. Talán T5-ben a legnagyobb a különbség a maxos és alap gép között. Shootingal esélyem se volt alapon a Kometek ellen, majdnem teljesen kifejlesztve, meg ha ésszel csináltam megváltozott a helyzet. Ez RB-ben volt. SB-ben nem repültem még jettel, képzelem ennyi lehet a várakozás.
Coral Springs
Én a T4 -ben több mint egy hónapot repültem egyhuzamban az orosz Kingcobra -val miután megszereztem, ott se teljesen jó a balance de azért összehoztam AB -ban ~1800 kill -t, RB -ben pedig közel 300 -at. Köztudottan jobb gépek jöttek szembe mint a Kingcobra, elég csak a Shiden Kai -ra vagy akár a Bearcat -re gondolni, tehát egyáltalán nem lehetetlen érvényesülni egy "szarabb" géppel is. Ellenben a T5 az már egy dühöngõ, ott ha nincs full -ra kifejlesztve a géped mondhatni hogy labdába se rúghatsz, kevesen játsszák ezért a matchmaker rendre összebasz a top jet -ekkel, azt próbálj lelõni egy MiG-15 -öt a Shooting Star -al. Ezt még lehet fokozni azzal is hogy rengeteg a 4+ fõs squad akik könnyûszerrel lehozzák a csatát, az átlagparaszt meg mindig a fasz rossz oldalán áll. Nem egy jet -el 30% körüli win ratio -m van, ez mindent elmond. A sort pedig még lehetne folytatni de felesleges, aki kipróbálta a T5 -öt az leginkább menekül onnan.

http://devblog.warthunder.com/2014/07/10/nakajima-kitsuka-kikka/?hl=en
Egy mésik fórumon Colos1 leírta nagyon jól. Rá érdemes hallgatni. Szóval nem saját szerzemény, csak jobban úgy se tudnám bpötyögni ezért inkább tõle idézek.:

Az IAS az Indikált (Indicated) Air Speed, a TAS pedig a Valós (True) Air Speed. A tengerszinten - ha a légkör gáztechnikai normál állapotban van, azaz 101,325 KPa nyomáson, 15°C -on, és a páratartalom elhanyagolható, akkor a kettõ megegyezik. Gyakorlatilag pici eltérés mindig van.
A kettõ szükségességét egy példával próbálom szemléltetni.
Tengerszinten van egy kifutó, ahonnan felszállsz. A repülõnek mondjuk 200 Km/h -val kell mennie, hogy elemelkedjen. Mondjuk, hogy van egy másik kifutó is Tibetben, 6500 méter magasan. Itt hiába gyorsulsz fel 200 Km/h -ra, a ritkább levegõ miatt nem fog elég felhajtóerõ keletkezni, és kb. 350 -nél szállsz csak fel.
Ha a sebességet a levegõhöz képest mérjük (pl. a Prandl-Pitot csõvel), akkor a levegõ sûrûsége befolyásolja a mérési eredményt, pont úgy, mint ahogyan a szárnyakon a felhajtóerõt is. Tehát egy ilyen készülék a tengerszinten is, meg a 6500 méter magasan lévõ kifutón is 200 Km/h -t fog a felszálláskor mutatni, annak ellenére, hogy kb. 350 -el repesztesz. Ez az IAS, amely azért fontos, mert ebbõl tudod, hogy a repülõ hogyan viselkedik.
A TAS a földhöz képest mért sebesség, amennyivel a repülõ valójában megy. Minél ritkább a levegõ, azaz minél magasabban vagy, annál nagyobb az IAS -hoz képest a TAS.
Ezek után mindenki döntse el, hogy melyikre van szüksége légiharcban 😊
miért, IAS-t hogy számolja?

Miért a t4 olyan csodálatosan balanszos? Na na röhögtess.
Akkor a megoldas az lesz, hogy 740-nel gondolom alacsonyabban voltal. Magasabb legsuruseg, hamarabb torik. Ezert jobb az IAS.
IAS-t nem használom illetve nem figyelem, tehát valós sebességre gondolok, és realisticrõl beszélek

A GF elején volt mindennap 90-100.000 játékos.

Torzonborz
GF miatt jóval több online játékosnak kellene lennie mint ahogy volt is .
A mostani adat az a GF elötti .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Coral Springs
Mihez képest csökkent a játékosszám ? Csúcsidõben 50 ezer körül mozog, kb év elején volt ez a maximum rekord, és azóta stagnál. Az hogy volt már 100 ezres rekord is egy event alkalmával meg nem jelent semmit, stabil 100 ezres játékosszám még nem volt. Az pedig régóta köztudott tény hogy a tier 5 el van baszva, én sem egy kisregényben elemeztem ki hogy mi a probléma vele. Aki ott akar játszani meg is érdemli a sorsát, én is ritkán veszem elõ valamelyik jet -em, meg nem is érdekel már annyira mint régebben.

a.carkey
Bombázhatott bázist az elején. Kb. pont egy bázisnyi ponttal van többje.

A medve nem játék.

Coral Springs
Ezt nem igazán értem. AB -n nem szoktam kizárólag egy embert támadni, csak ha okot ad rá. RB -n pedig az újoncok támadják az elsõ spot -olt gépet, én ebbõl a kategóriából azt hiszem már kinõttem. <#vigyor0>

Coral Springs
Nem emlékszem olyanra hogy megtámadtam valakit és én hagytam ott a fogam, vagy ha volt is ilyen akkor elenyészõ, mindig mérlegelek mielõtt támadást indítok. Az elõfordult már hogy valakivel elhúzódott a matek azt idõközben megérkeztek a haverjai, de erre azért oda szoktam figyelni, meg amúgy sem a fordulóharcot preferálom. A nickem pedig SnakeF66, azt hittem már mindenki tudja.

Nekem is ez a gondom. Ha már az én fajtám, aki a béta óta folyamatosan tolja a repülõs részt, és eljutott a top gépekig, is tömegesen eljut oda hogy abbahagyja a játékot akkor az nem sok jót jelent a War Thundernek.

értem, köszönöm a válaszokat, ezekre nem is gondoltam volna.. hmm..

I Airman...

Sõt.Akár több hitet és critet is bevihetett mint Te.

lehet neki égtek a targetjei picit mielõtt robbantak volna végleg...

most nemazé.. de! én miért nem lettem elsõ? mindkettõnknek 7 kill, 1 assist, de õ 2x meghalt, én meg egyszerse.. a gép nemírta ki a mig 3 15 nevét, de azzal lõttem ki 7-et.. õ neki meg 300 -al több score.. hogy is van ez kéremszépen?

I Airman...