• Gottfried
    Ember,tudom miről beszélek. :) Ha csak egy ezres,annál siralmasabb hogy ennyit kellene érte játszani. Azt is tudom hogy magáért a játékért játszunk,nem kényszer.Annyira nem is visel meg a dolog mert ha kellene valamelyik gép,már rég megvettem volna.Még véletlenül sem az anyagi oldala zavar.

Az zavar hogy valamit reklámoznak,beharangoznak hogy milyen fasza lesz,aztán egy semmirevaló szart adnak.Teljesen mindegy hogy ez egy játék vagy bármilyen más termék.Ha egy ehhez hasonló marketinggel találkozol az élet bármely területén,lehet hogy utána messze el fogod kerülni azt a terméket,sőt talán annak a cégnek minden termékét.Még egyszer hangsúlyozom hogy nem az az ezres zavar hanem ez a hihetetlenül dilettáns módon megszervezett event.
    Ostobán csinálták és ahogy olvasom,a jogos észrevételekre még ostobábban,arrogánsan reagáltak.Szerencséjük van hogy a repülősnek egyelőre nem nagyon van alternatívája mert ha lenne,pár ilyen húzás után bezárhatnák a boltot mert az ilyen hozzáállást egyetlen "vásárló" sem tűri el ha van hasonló "terméket" forgalmazó másik cég is.