War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.youtube.com/watch?v=mKLNGGtLOb0&feature=youtu.be
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
GTA V (*.*)
GTA V (*.*)

Orosz fórumról:
F7F Tigercat megerõsítve dátum nincs.
Készül két 4x4 km tank térkép. Mozdok és Lengyelország.
Illetve egy kép felkerül egy DM nézõ mód korai prototípusáról.
https://www.dropbox.com/s/fe2c8p91r5pql2r/proto.png
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
De hogy az egyik gyerek 3 brit jettel, melyek közül a Vampireje 7.3 és volt egy Mk4e mit keresett ott, ahol nekem a Lancaster (6.0) volt a legnagyobb gép, nos, az is megérne egy misét. Értem én, hogy összekerülhetünk, de ez azért túlzás. 😊
A medve nem játék.
Nemrég kezdtem el játszogatni a WT-el USA oldalt húzom egész szépen megy sokszor jó eredményeket érek el de ha 1x valaki rám tapad nem tudom mihez kezdjek? Valaki tudna ötleteket adni?😄 Vagy az amcsi repcsik ilyen lomhán fordulnak?
Vagy tartogat valami nagyot a WoT tarsolyban, amitõl félni kellett?
Utóbbi játék azóta se durrantott nagyot (szvsz), kijött a 9.0 kb. 4-5 db "hi-poly" híres tank modellel, ami még mindig messze fosabb, mint a WT-ben bármi. Ma olvsom, hogy tegnapelõtt meg kijött a 9.1, ahol kb. annyi van, hogy betettek egy új historicalt egy másik helyett, szinte az összes többi ilyen medal + reward csesztetés, + szokásos minitweakek (suspension, reloadtime, passability). A szeretett arysok meg kapnak +5 féle medált, no comment.
Vagy valami nagyobb durranástól tartottak anno? Teháthogy MÉ' volt ez az egész?
GZ az elsõ ember aki felismeri vagy megfogalmazza. Tekintsük el attól, hogy mikkel szemben nyert, mert amikor ésszerû irányba ment a játék ~75-80K megvolt naponta és nem mindenki játszott minden nap szóval ennél több. Ezt az adatot néhány közepes MMO irigyelhetné. A leépülés napról napra észre vehetõ. Ezt elcseszték. Nincs játékos nem lesz gold. Meglátjuk hétvégén mi lesz a helyzet, de én lefele ívelõ pályát érzékelek. Nem tud elvakítani ilyen E3 show stb. Ha nem történik radikális változás a rendszerben a tankosok az AB:AF, RB:AF az AF pedig a mixed miatt lécel le. A korai kapkodó lépéseik miatt alakult ki ez a sajnálatos állapot. Azt is megértem miért erõltetik, de nem fog mûködni ebben az állapotban, ahogy kigondolták. Elõször fel kellett volna építeni a majdnem komplett tank ágakat és eventekre hagyni a mixed kísérletezést.
R.I.P. WT
Lehet, az a bizonyos T betûs. Most a pillanatnyi érték 176ms.
Szar a szolgáltatód.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szép emlékek kezdõ VEFesként, az utasítás az volt, nem érdekel senkit, ha nem lövök gépet, de ne próbáljak meghalni, vagy a front túloldalán ugrani... <#zavart1>#zavart1>
Ha létrehozok egy szim századot természetesen, oda fogok figyelni a statunkra, De ez egyenlõre provizórikus (kellene legalább 15-20 aktív tag a jelenlegi 3 hoz képest) 😊.
De bevallom fõleg a warokban kényes voltam a statokra.
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
u.i.: megviselte az idegeimet elmúlt 10 év Flanker / Lockon / FC / DCS - Eagle Dynamics... 😞
A BoS, ha az SB ne adj isten tényleg leépülne WT-seknek jó alternatíva, fõleg ha a beígért több hadszíntér DLC-kben elkészül hozzá.
DCSWW2, úgy cakumpakk DCS-tõl az isten óvja meg minden online multi játékos idegeit. Nagyon részletesen, kiválóan leszimulálják a dolgokat, valami hihetetlen rossz az enginnel. És hibát-hibára halmoznak, bugtenger. Valamit egy félmaffia szervezet, akiknek én nem szívesen fizetnék lóvét. Képtelenségnek tartom, hogy egy masszív ww2 online játékot össze tudjanak rakni.
CloD, ATAG szerverre patchelve egész szép a grafika, már van benne kevés avionika. A részletes FM pl ilyeneket figyelembe vesz, hogy nem BnZ-hetsz eszetlenül, mert túlpörög a motor. Rengeteg apró érdekesség van benne, de már látszik, hogy kicsit öregecske alapokon áll. Néha szürreálisan néz ki, ahogy a TF-es tuning mellett milyen bugok vannak benne. Fel akarsz szállni, elrontod 30-40mp-ig húzod a földön a szárnyad fákon mindenen átgázolsz. Befékezel a gép vissza billeg egyenesbe, megállsz nyomsz egy ESC-et és azt írja nincs sérült alkatrész a gépen. Aki a WT-s dogolást szereti nem fogja csípni a lassú játékmenetet. És az se akinek túl messze van US-West (~150-500ms közt ingadozó ping).
Érdekes, hogy hivataloson arról beszélnek az emberek egymással, hogy ki mivel fog játszani hétfõ után. Clod, bos és dcsww2 eddgi a legtöbbet emlegetett, mondjuk több nem is nagyon van. A lényeg csak feltûnik a fejlesztõknek, hogy mennyire kiábrándultak az emberek. Aztán vagy lesz*rják vagy nem. Elvannak a többi játékmóddal is az biztos. Mondhatnám, hogy így elveszítik a szimulátor jelzõt amivel díjat nyertek, de tekintve, hogy három jelölt volt összesen és ezek is a C&C meg a sims4 így nem volt nagy verseny. Így tekintve a dolgot teljesen logikus, de én ennek ellenére mégis remélem, hogy kihoznak valami jót a dologból. Legfeljebb nem és lesz, másra is idõm. Játszani akartam a Star Citizent, Esoban is ketyek az elõfizetés aztán inkább WT-ztem.
Ha nem akkor nem, de nem szeretném, ha igazad lenne. Kivárok még.
Én olyan szerep nélküli grind-nek érzem a laddert. Néha törölhetnék a statokat is. Az event ladder ok lenne, ha nem a begyûjtött lion alapján rangsorolna. SB-n ráadásul torz kicsit a kép, mert nem egyszer elõfordul, hogy megkarmolják a szárnyam, de a gép utána alig irányítható. Crash-el leszállok megjavítanak, aki meglõtt az pontot kap én pedig egy death-ot, holott leszálltam épségben.
Sajnos 06.16-tól SB-n ennek vége kizárólag mixed és event mód lesz elérhetõ. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy aki normálisan fejlõdni szeretett volna, annak már erre nem lesz lehetõsége. Az eventeken pedig nem szerepel az összes gép. Sakk-matt, szép lassan leépítik ezt a játékmódot, mert aki akkor kezdené az nem fog tudni elõre haladni és ez a totális utánpótlás végét jelenti. Szépen elsorvad az SB.
RIP
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A fapados cuccal 4 bevetés alatt 9 légigyõzelem (plusz 2 amit nem kaptam meg) 2 asziszt 3 földicél. Egyszer tudtak elkapni, de ahhoz 3db E mesza kellett, egyet így is leszedtem a vég elõtt.
A Buffalo egy gyilkos, nem is szabad vele repülnöm mert függõ leszek. 😄
Este azért kimaxolom. UI.
UI: Este a 112 lelõtt géppel 280. voltam a havi listában és nem 4-5 napot játszottam (természetesen csak szimulátor). Tudom, hogy elég béna de csak ennyire fussa.
Üdv: Drebil
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
A medve nem játék.
De néha ilyen badgeket is lehet szerezni bomberrel. Még a legtöbb célpont, jaja, de a terror of the sky!? 😄

A medve nem játék.
A medve nem játék.