• Volfram42
    Na ide is. :)
    Fordítottam kicsit, remélem jól jön valakinek. :)
    Ebben a topicban írta a válaszok zömét lastGrayAngel.
    Nem szó szerint fordítom, csak a lényeget, sőt van ahol egy hosszú példákkal felsorolt kérdésnek csak a lényegét írtam le. A kérdések nem egy személytől jöttek.
    Kérdés: A reptér felderítése miatt a bázis minden csatában máshol lesz? Ha nem akkor emlékezetből könnyedén felderítem.
    Válasz: Nem vagyok biztos ebben. Megpróbálom, de nem biztos, hogy lehetséges. Ha az ellenfél megtalálja a repteredet akkor a kifutó megsemmisítésére vonatkozó küldetés nem jelenik meg azonnal. Esély lesz rá, hogy aktiválódik.
    Kérdés: Jól hangzik. A szárazföldi csaták is részt vesznek ebben?
    Válasz: Mi először a légi ütközetekre fejlesztjük ezt, de később, ha a tesztek lefutottak és a felhasználói véleményeket is láttuk akkor mi be akarjuk oda is vezetni.
    Kérdés: A cél jelölés. Itt is lesznek úgy, mint az egyszemélyes küldetésekben azok a sárga karikák? Bölcsen kell hozzá adni. Különben mindenki ezek körül fog legyeskedni.
    Válasz: Mi tervezünk hozzáadni valamiféle indikátort a küldetések végrehajtásához a te térképeden. Például ha ellenséges harckocsi jelenik meg és megkapod az elpusztítására vonatkozó küldetést akkor egy piros karika dog a térképeden megjelenni. A mérete egy cella lesz.
    Kérdés: Lesz szárazföldi célok támadása vagy védése a feladat, ami összességében elég nagy lesz ahhoz, hogy egy magányos támadó ne tudja teljesíteni? Ugyan ez lesz-e bombázók és csatarepülők védésére?
    Válasz: Igen, fogunk ilyen küldetéseket csinálni.
    Kérdés: Nagyszerű lenne ha az küldetések céljai nem mesterségesen hozzáadott kis bázisok lennének hanem igazi zónák vagy épületek lennének a térképen, mint: Sztálingrádi gyár, Berlinben a Reichtag. Kikötők, vasútállomások, hidak. Sokkal jelentőségteljesebbé tenné a harcokat.
    Válasz: Megpróbáljuk felhasználni ezeket az objektumokat ahol ez lehetséges lesz.
    Kérdés: Lényegében arra irányul a kérdés, hogy lesznek-e hajókkal telepakolt küldetések.
    Válasz: Nem vagyok biztos a tengerészeti küldetésekkel kapcsolatban. Lehetséges megalkotni őket, de egy csomó glitch van a hajókkal. Ezért nem tudnánk ilyen küldetéseket csinálni bugok nélkül.
    Kérdés: Pontosan mit jelent az, hogy a csaták több óráig fognak tartani? Csatlakozhatok egy csatába és újra beléphetek később ha akarok?
    Válasz: Be tudsz csatlakozni a küldetésbe, ha van szabad hely benne és képes leszel egyfajta feltámadásra ezen belül. Ki is léphetsz és újra csatlakozhatsz ha van üres hely ahova beférsz.
    Kérdés: Mi történik ha nem megfelelő a gépet az adott feladatra?
    Válasz: Képes leszel cserélni a repülőidet a küldetés alatt. Ugyanakkor néhány küldetés egyszerre fog megjelenni ezért te kiválaszthatod, hogy milyen feladatot akarsz ellátni. Vadászol vagy bombázol.
    Kérdés: Ez meg fogja változtatni az emelkedés fontosságát?
    Válasz: Minden feladatnak saját ideje lesz és mi tervezzük, hogy eltávolítjuk a ticket rendszert a játékmódból. Emelkedhetsz ha akarsz, de ha elveszíted a feladatot ne sírj. Az a csapat amelyik feladatot teljesít valamilyen előnyhöz fog jutni. (Ezt még nem árulhatjuk el.)
    Kérdés: Valamilyen információ a térképek méretéről és a játékosok számáról?
    Válasz.: Az első térkép Sztálingrád lesz 64*64. Bocsi srácok. A következő 128*128-as lesz. Nem tervezzük növelni a játékosok számát, de még meg fogjuk tárgyalni a dolgot, ha a tesztek elkezdődtek.
    Kérdés: Mikor jön?
    Válasz: Következő nagy patch vagy szeptember, ha a nagy tapaszt előbb adnák ki.
    Kérdés: Milyen módban lesz ez? AB/RB/SB vagy mind? Hogyan fogunk respawnolni és hogyan lesz az újracsatlakozás? HA nem lehet akkor aki elment az helyett jön új játékos?
    RB/SB-n ha nem olyan gépet hozol amit a feladat igényel akkor nem tudsz mit csinálni?
    Válasz: Minden módban indítható lesz. Szerintem az AB ezzel a móddal lenyűgöző, de a prioritás az RB/SB módokon van. Újraszülethetsz a csatába valamilyen fizetségér, de ez még nem áll készen a megvitatáshoz. A játékos akár mikor otthagyhatja a csatát és vissza is jöhet ha van üres hely. Néhány küldetés egyszerre fog indulni szóval kiválaszthatod, hogy mit akarsz hozni.
    Kérdés: Fogunk kapni Moszkvához hasonló térképet?
    Válasz: Éppen azon dolgozunk. (megj. nem mondja ki, hogy Moszkván dolgoznak. Csak, hogy az új térképen)
    Kérdés: Halál után újjászülethetünk valamelyik betett géppel?
    Válasz: Az elején engedni fogjuk az újjászületést, de később meg fogjuk vitatni, hogy mi legyen. Amikor a tesztek véget értek és lesznek játékos visszajelzések is. Jelenleg nagyon sokan akarják ezért engedjük.
    Kérdés: Szóval nincs Csendes-óceáni térkép?
    Válasz: Az első két térkép nem az lesz. Tudjuk, hogy nagyon népszerűek ezek a pályák ezért később ide is próbálunk csinálni valamit.
    Kérdés: Nem értem mi van ha meghalok? Mások is csatlakozhatnak?
    Válasz: Halott ember újjáéledhet, ha elhagyja a csatát akkor más bejöhet helyette. (Direkt írtam ezt is. Tele van olyan kérdéssel amit már megválaszolt.)
    Nincs kérdés csak válasz, mert valaki találgatott, hogy melyik a legnagyobb pálya: A legnagyobb Spanyolország 128*128 a következő nagy pálya Norvégia 128*128 és mi dolgozunk már a következő nagy pályán.
    Kérdés: Bocsi ha már volt. Meghalsz, kilépsz, javítasz és visszamehetsz ugyan azzal a géppel?
    Válasz: Igen.
    Kérdés: Egy kis térképeket készítő közösségtől jött, mert éppen egy kis 80*80 vagy 100*100 észak német térképet csinálnak és félnek, hogy csak nagy pályán lesz ez a mód.
    Válasz: A méret nem számít. Az Afrikai Kanyon pályán is megcsinálhatnánk ha akarnánk.

Ennyi most. Valahol volt egy olyan kérdés is, hogy hol lesznek elérhetőek ezek a küldetések. Nem találtam így ide írom. Először az event módba rakják be és ha beválik akkor lesz a normál csata is ilyen.
    Ha valamit nagyon elértettem nyugodtan javítsatok ki.