War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ráadásul kevesen is viszik,hála a kivàló rus br besorolásnak..
http://youtu.be/HP_9PMml-Ls
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Úgy nyírtam õket ki, hogy szembõl-oldalról közelítettem, õk meg szerintem túlságosan a földi célokra figyeltek. de hát ott voltam 2 km-en belül, õk is láthattak, mondom inkább elõbb rájuk fordulok, úgy legalább 1% esélyem van. Egyik kigyulladt, 2 perc múlva esett, másik direktbe széthullott.
De amúgy tényleg szenved az il-2, mert még SEMMI motor-upgarde nincs, és vmiért rátehetm így is a max terhet. De így is a kifutó legvégén, WEP-pel tudok épp felszállni.
Újdonsült Yak-9U-mal kezdtem ma. Elsõ 10 csata szórakoztató haladtam, majd jöttek a kázuár(?) playerek, akiknek látazólag köze nincs a játékhoz, szokásos fighteres ground attack, vagy 6+ km magasan sétarepül, miközben MINDENKI lenn harcol, 2000m felhõalap alatt.
Jó, mondom akkor is USSR-t fejlesztek, kikapcs.ként megyek IL-2M-mel az IL-10-re...
Hát nem lehet ground attackolni, mert ugye mindig van 1-2 kósza joe, aki az egyedül hagyott tank-vadászokra tör.
Oké. Legutóbbi csatában TÚLTERHELT Il-2M-mel kilõttem 2 P-47-et, mondom mosmá megyek így 8 nagyobb rokettával + 4x100 kg bombával(!) megyek akkor groundra.
Erre kilóméterekre a fõ csatafelhõtõl jön szembe egy kósza P-38G, nyilván olyan durva módon anÁlizál, hogy öröm nézni...
AKKOR mégis mit lehet itt csinálni??? (azmá megvót, most tanul)
Amellett ,hogy egy eltökélt krapek volt és soha semmit sem adott fel (mûlábbal hegycsúcsokat asszem valami közel 7 ezreset is megmászott a háború után),de pl haláláig meggyõzõdéses náci maradt (a meggyõzõdését sem adta föl) és Adolf feltétlen híve.
Szerintem tipikus megtestesítõje annak az embernek akik a harcban érzik igazán otthon magukat.Az biztos ,hogy félelmetes eredménylistája volt ,még Sztálin apó is kitüntetett figyelmet szánt rá.Mondhatjuk megismételhetetlen .
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A medve nem játék.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Magyar Medálokat a War Thunderbe
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Finn a hónap ásza (reméljük magyarig eljutnak 😊
"Firstly, Squadron combat will now involve not only aircraft, but also ground vehicles. In the modes of realistic and simulator combat with no respawns, so commanders will have to carefully and strategically choose the selection of equipment before the fight ."
Ebbõl meg akkor nyilván az következik hogy Squadron Battlebe csak orosz és német repülõket lehet bevinni(lévén hogy nincsenek amerikai,angolm japán tankok a játékban és RB és SB módban csak egy nemzet harceszközeit lehet bevinni).
Rákérdeztem hivatalos fórumon, persze nem reagáltak semmit. No comment. Megy a szokásos Gaijinféle agyatlan orosz kapkodás ezerrel.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem kell letöltened újra. Menj a Launcherben a kis csavarkulcs ikonra, aztán nyomj egy "Check files"-t. Ez végigfut és letölti ami hiányzik. Addig a vírusirtódat kapcsold ki 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.