War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt az eventet utàlom.Rus winre van írva.Szerencsére okosan rus ger van normálon...miért kell eggyidöben ugyanazoknak a nemzeteknek lenni???
Ráadásul kevesen is viszik,hála a kivàló rus br besorolásnak..
Fordult a mérleg nyelve ya1b vs 109 SB eventen eddig létszám hátrányból lehozták a yakok az eventet. Most fordítva, bár létszám fölénybõl nyer a germán. Elég régen mentem rajta nem tudom melyik peccs okozta.
WinT
Ez a B-25 RB módban miért repül ilyen féloldalasan? Elvileg egyenesben tartom a masinát és mégis ferdén áll az egész mintha sérült lenne. Elég zavaró célzás közben.
Nincs, az nehéz vadász. A bombázó variánsokban van azaz a Pe-2-ben.
JethroHUN
Pe3-ban van bomba célzó?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Álló célra mehetsz ,mint a stukával.Szàlkeresztel célzol,kiold majd felhúz.Csinálj custom battlet( tankosat persze) ott ai kon gyakorolhatsz.Kurszk pl nagy és sík,tankok jól láthatóak.
WinT
Ezt nem láttam még, köszi, így tényleg tök egyszerûnek tûnik. Kíváncsi leszek a gyakorlatra. 😊
Tegnap pont il2 szedett ki bombával.Gratuláltam is neki.Nem ördöngösség,csak gyakorlás kérdése Magasságra kell figyelni hogy magadst ne robbantsd fel .Mozgóra könnyebb mint bombernézetbõl bomberrel.Akár vadásszal is,bár én vadászra nem rakok bombát( nagy néha spec.esetben)
<#eljen> Exactly. Egyszerû mint a faék.
Messzire nem kellett volna menni, mert itt van a tutorialok menüpont alatt.
http://youtu.be/HP_9PMml-Ls

Talán annyi, hogy rávezetéssel megy a bomba. Nem vízszintesen dobom, hanem enyhén rázuhanok kioldom és kissé módosult, de hasonló a pályán halad tovább a töltet. Elég alacsonyan oldom ki.
Én nem tudok guidet erre, cockpitból dobom érzésre. Test map épületein gyakoroltam be 😊
WinT
No ehhez esetleg valami guide esetleg, mert én már próbálkoztam elég sokat hogy hogyan is kellene a bombákkal célozni célkereszt nélkül, de nem túl sikeresen. Pedig jó lenne megtanulni...
Coral Springs
Majd valamikor én is kipróbálom ezt az IL-2 -t, de én tuti hogy nem rakok rá semmi felesleges súlyt, vadászni fogok vele. <#smile>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Errõl jut eszembe van felsõ határa, mekkora tankot tud kivinni BR szerint. Egy IL2 vagy IL2M raksival, bombával?
Fenét dobod félre, 2-es tierben egy bomba (vagy 2.) egy tank. Kis gyakorlás kérdése és megtanulható a pontra dobás szálkereszt nélkül még cockpit-ból is.
IL-2bõl indulás után dobjátok ki a 4X100 kg bombaterhet, sokkal könnyebb lesz utána a gép. Azok a kis bombák így bombacélzó célkereszt nélkül semmit se érnek, mivel célkereszt nélkül simán mellédobod, és ezek az apró bombák csak telitalálatkor sebeznek.

JethroHUN
Nálam van a gond vagy a játék szerverével? Folyamatosan 60% packet loss. Vagy több, csak néha megy le 0-ára.

Elhiszem én, lusta lennék megnézni 😊
Fullra fejlesztve is alig tud teherrel felszállni. Régebben RB-n simán keringõzött a Zerokkal szó szerint. Azóta nerfelték jogosan.
f24sg
megvan a replay, ha kell..😊
f24sg
Hát igen, erre írtam, h túlterhelt...

Úgy nyírtam õket ki, hogy szembõl-oldalról közelítettem, õk meg szerintem túlságosan a földi célokra figyeltek. de hát ott voltam 2 km-en belül, õk is láthattak, mondom inkább elõbb rájuk fordulok, úgy legalább 1% esélyem van. Egyik kigyulladt, 2 perc múlva esett, másik direktbe széthullott.

De amúgy tényleg szenved az il-2, mert még SEMMI motor-upgarde nincs, és vmiért rátehetm így is a max terhet. De így is a kifutó legvégén, WEP-pel tudok épp felszállni.
Hogy a bánatba szedtél le vele p47-et? Nekem rakétával és bombateherrel alig marad a levegõben, kínlódva emelkedik, nyög alatta a motor.
f24sg
Komolyan mondom, hogy menjen már ez a játék a hétvégi abortusz maradékokkal a halálba!

Újdonsült Yak-9U-mal kezdtem ma. Elsõ 10 csata szórakoztató haladtam, majd jöttek a kázuár(?) playerek, akiknek látazólag köze nincs a játékhoz, szokásos fighteres ground attack, vagy 6+ km magasan sétarepül, miközben MINDENKI lenn harcol, 2000m felhõalap alatt.

Jó, mondom akkor is USSR-t fejlesztek, kikapcs.ként megyek IL-2M-mel az IL-10-re...
Hát nem lehet ground attackolni, mert ugye mindig van 1-2 kósza joe, aki az egyedül hagyott tank-vadászokra tör.
Oké. Legutóbbi csatában TÚLTERHELT Il-2M-mel kilõttem 2 P-47-et, mondom mosmá megyek így 8 nagyobb rokettával + 4x100 kg bombával(!) megyek akkor groundra.
Erre kilóméterekre a fõ csatafelhõtõl jön szembe egy kósza P-38G, nyilván olyan durva módon anÁlizál, hogy öröm nézni...

AKKOR mégis mit lehet itt csinálni??? (azmá megvót, most tanul)
a.carkey
Martin Hessler ezredes jut róla eszembe a Halál ötven órájából ...

A medve nem játék.

Her Laca
No azért Rudel-rõl illik tudni még egy s mást.
Amellett ,hogy egy eltökélt krapek volt és soha semmit sem adott fel (mûlábbal hegycsúcsokat asszem valami közel 7 ezreset is megmászott a háború után),de pl haláláig meggyõzõdéses náci maradt (a meggyõzõdését sem adta föl) és Adolf feltétlen híve.
Szerintem tipikus megtestesítõje annak az embernek akik a harcban érzik igazán otthon magukat.Az biztos ,hogy félelmetes eredménylistája volt ,még Sztálin apó is kitüntetett figyelmet szánt rá.Mondhatjuk megismételhetetlen .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

ha hiszel valamiben vagy a hazádról,családodról van szó ez lenne a követendõ példa!

Az nem semmi hogy 30x lelõtték és vissza mert ülni.
a.carkey
"1945 március 29-én amikor a hadvezetés újból ki akarta tüntetni, rájöttek, hogy Rudel õrnagy már a legmagasabb katonai kitüntetést is megkapta. Ezért Adolf Hitler csak az õ számára megalapította az „brilliánsokkal, kardokkal és arany tölgyfalombokkal ékesített lovagkeresztet”, amit egyedül Rudel kapott meg." 😄

A medve nem játék.

Nem minden mapon indul a levegõben, név szerint nem ismerem még annyira õket.
az FM azért nem árkád...,de valóban árkád jellege van a mixelt harcnak

JethroHUN
Csak szerintem arcade FM alapján repülnek a repülõk GF-realsitic battle módba? Sõt a levegõbe is kezdenek, ez így nem túl jó.

ez az ember nagyon kõkemény!

Megkérnék minden kedves magyar játékost aki szeretne (ugyan miért ne szeretne) magyar medálokat is látni a játékban nyomjon egy +1-et (A felfele mutató zöld nyilacska az 1. post jobb alsó sarkán) az alábbi kezdeményezésre:
Magyar Medálokat a War Thunderbe

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

http://warthunder.com/en/news/620/current/
Finn a hónap ásza (reméljük magyarig eljutnak 😊
Az új, összecsapott Squadron Battle koncenpció két óra alatt bukott meg. A nyolcas csapatban nincsenek lockolva a repülõk/tankok aránya, élelmes lengyel klános bejönnek a csatába nyolc repülõvel... Légvédelmi teherautót nem lehet hozni mert Squadron Battlebe csak tier 3-4et lehet hozni...

Jutalom, ja. Egyszer volt aranyosztás, akkor 35.000 aranyat oszottak szét, ebbõl 20.000-et az elsõ csapat kapott. Na, ebbõl a 35.000-bõl lett a hangzatos "nearly 100k Golden Eagles have been shared out". Bullshit.

"Firstly, Squadron combat will now involve not only aircraft, but also ground vehicles. In the modes of realistic and simulator combat with no respawns, so commanders will have to carefully and strategically choose the selection of equipment before the fight ."

Ebbõl meg akkor nyilván az következik hogy Squadron Battlebe csak orosz és német repülõket lehet bevinni(lévén hogy nincsenek amerikai,angolm japán tankok a játékban és RB és SB módban csak egy nemzet harceszközeit lehet bevinni).
Rákérdeztem hivatalos fórumon, persze nem reagáltak semmit. No comment. Megy a szokásos Gaijinféle agyatlan orosz kapkodás ezerrel.

Változások és Reset a Squadron battle-ben

De azért jutott valami jutalom is 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Az FPS dropp miatt kb 4 gépet vertem oda... végre

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

messza ahogy lekapja a shooting start 😄

Coral Springs
Kezdett ellaposodni a sorozat a 10 -ik felé, de ebben van pár finomság megint. <#eljen>

A vírusirtód eltette magának karanténba 😊

Nem kell letöltened újra. Menj a Launcherben a kis csavarkulcs ikonra, aztán nyomj egy "Check files"-t. Ez végigfut és letölti ami hiányzik. Addig a vírusirtódat kapcsold ki 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

77PXDrebil
Na most meg nem indul a WT a launcher után kidobja ,hogy a winfos nem leli az aces.exe fájlt. Mi a megoldás? Remélem nem kell letölteni újra.

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

77PXDrebil
Hol találom ezeket a skineket? Van letölthetõ példány, esetleg üres?

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

a.carkey
Pedig a skineket fõleg te látod sokat. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Én azt vettem észre a patch óta (az idõnként elõjövõ hipp-hopp laggok mellett), hogy kevesebb a felhõs, ködös pálya, és ami van, ott is sokkal jobban lehet látni, ráadásul dobtak valami grafikus update szerû dolgot, mert még annál is szebb lett a game, mint volt. A felhõ/köd szinte már életszerû. Nagyon tetszik az új.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.

Coral Springs
Látják azt harc közben is, vagy aki spectator -ban épp engem néz. Engem az egyoldalú dolgok még egyik online játékban sem érdekeltek, itt se.