• bgabor
    Na hivatalosan is töröltem ezt a játékot a gépemről.

Utolsó meccs:
    Bulge, RB
    MiG-15el csinálok három killt, ketten maradunk a végére egy másik sráccal, de kinyírunk mindenkit. Utolsó ellenség azonban elrepült valahová, sehol sincsen a rohadt térképen, nem válaszol. Pontunk valamiért magától lepereg ééés veszítünk. Elvégre csak háromnegyyed éve elmondtuk a fórumon a fogyatékos orosz fejlesztőknek hogy bizonyos játékosok a játék végén bójócskát játszanak a térkép valamelyik szegletében, és ez megöli a játékot, főleg az elcseszett szép nagy térképeken, mint Alternate Krymsk. Azt is elmondtuk hogy nem jó hogy maguktól leperegnek a pontok, sokszor nem az győz aki győzelemre áll, sokszor indokolatlanul ér véget a játék. Elmondtuk az összes kicseszett bugot, hibát és idiótaságot, és semmi változás vagy bármilyen reakció. A játék pedig egyre szarabb lett.

Nekem most, másfél évvel a béta után szaladt tele a zsákom. Kevés dolgot szeretek annyira mint a repülőgépeket, így a fejlesztőknek nagyon keményen kellett küzdeniük azért hogy letöröljem ezt a cuccot, se sikerült nekik. Az mindenesetre egészen biztos hogy én többet orosz fejlesztésű MMO-ra SOHA nem költök pénzt.

Jó repülést nektek!