War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Te ezt kérdezted: "A tök alap P-47-esemet lefordulta egy Me-109 és ezek után elgondolkodtam, hogy inkább AB-ben játszok vele amíg fullos lesz, vagy legalábbis addig amíg a fontosabb fejlesztések meglesznek, mert ott stock géppel is lehet aratni."
Erre én ezt válaszoltam, igen pongyolán, szerintem elég érthetõen: "Ember a P47 egy két és félszer akkora gép mint a BF persze , hogy kicsit is reális körülmények között lefordulja. Nem forduló harcra találták ki hanem b&z re. Egyébként ha kimaxolod akkor sem fordulhatsz le vele egy Bf 109 est."
Természetesen ennek a játéknak van egy fizikai modellje ami a valóságon alapszik! Ez nem egy kitalált (fantázia) világban játszódik, tehát, ha a komolyabb részekben is érvényesülni szeretnél tudnod kellene néhány dolgot.
Nem akartalak lekezelni, de tisztában kellene lenned azzal, hogy ez nem WOW ez a játék fõleg RB és SB módban függ a fizika szabályaitól.
A fenti kérdésedet meg lehetne válaszolni egy 10-15 oldalas tanulmánnyal is tele képletekkel ábrákkal. Ne érts félre, ha valóban érezném a tudásvágyat rajtad le is vezetném neked rendesen. Vannak itt olyan virtuális pilóták akik tudják mirõl írok. Egy jó magyar IL2 században csak egy, másfél éves tanulás után lehettél teljes értékû tag. Kemény elméleti és gyakorlati vizsgák voltak.
Én személy szerint vagy 10-15 tizenévest próbáltam kiképezni, de a legtöbb fél év körül feladta. Mert a homokzsák szintig jutott csak el. Ezért volt a század átlag életkora 35 év. Itt árkád módban hasonszõrûek püfölik egymást. De ez még a légi-harc illúziójától is nagyon távol van. Az SB ben megtapasztalhatod az illúzió alapfokát. A CofD az illúzió jelenleg elérhetõ legmagasabb szintje.
Tehát azért voltam veled "lekezelõ" mert ez végsõ soron egy szimulátor, amihez alaptudás szükséges, ami neked nincs!
Üdv: Drebil
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
A lényeg amit mondani akarok, lehetsz te akármekkora király, és nyerhettél meg minden kupát, valószínûleg Coral és még sokan mások is úgy elpicsáznának RB -n, hogy azt sem tudnád hol vagy, de persze ez rám is érvényes, Lacára is vagy úgy általában akárkire, aki a szimulátorok világából jött ide és megpróbálja ráhúzni azt, erre.
Alapvetõen ez nem baj, sõt! Ebben más miatt lesz valaki nagyon jó, anélkül, hogy áramlástani mérnök lenne -> a kevésbé fanatikusokkal is megszeretteti a repülést, akik így talán fanatikusok lesznek és nem rohad el a szimulátoros közösség... 😊
Ha nincs türelmed elmagyarázni miért fordulja körbe egy 109 a P47 -et akkor majd másnak lesz, talán... Inkább kérdezzen (mert ugye hülye kérdés nincs) mint, hogy tévhitben éljen és utálja meg ezért a repülést, vagy mindent ami ahhoz kapcsolódik.
Szerintem! 😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ez mindent elmond.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Coral Springs: nekem is jól jönne annyi, de örülök ha 100-at összeszedek 😄 És még ehhez is elég sokat kell játszani...
77PXDrebil: azért az megvan hogy ez egy JÁTÉK ugye? Tudom használni az internetet, ha érdekel, hogy a valós életben milyen a repülés fizikája, akkor majd utánanézek. A lekezelõ stílusod nagyon irritáló, úgyhogy szerintem hagyjuk egymást békén ezek után.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Árkádban szórakozom néhanapján😊
Szigorúan Max 5-10 percet alkalmanként. Mondjuk hetente egyszer.Most akkor engem nem érdekel a repülés?😊))
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Te tulajdonképpen miért kezdted el ezt a játékot? Érdekel a repülés? Ezen belül a ww2 es repülés? Vagy ez neked csak egy újabb mmo (vagy mi) a sorban? Csak azért kérdezem, hogy van e értelme válaszolni neked értelmesen. Az látszik, hogy ambipur szagú fingod sincs a témáról. Tudod Albert Einstein -tõl egy háziasszony magazin riportere azt kérte mondja el olvasóinak egyszerûen a relativitás elméletét. Erre visszakérdezett a jó öreg Albert: Maga eltudná nekem magyarázni a piskóta receptjét egyszerûen, ha én nem tudnám mi az a liszt, cukor, sütõpor és a tojás? Nos veled is ez a helyzet, tudod mi az az aerodinamika, felhajtóerõ, leválási tényezõ, átesési küszöb, pompázs jelenség és a többi? Tudod mi a különbség az ívelõlap a fékszárny és az orrsegédszárny között? Mit csinálsz ha trimmelsz? Maradjunk annyiban használd az internetet arra amire kitalálták szerezz ismereteket. Talán még hasznodra is válik, ha tanulsz egy kis fizikát. Szobákat megtölthetsz a szakirodalommal ami magyarul megtalálható a hálón.
Na remélem ez értelmes válasznak tûnik neked.
Számomra ezek az opciók játszanak:
1. opció: napi 125 SB kill tankkal 4 kill/csata-->~30 csata
2. opció: 500 kill AB-ben géppel 10 kill/csata-->~50 csata
Amúgy a vicc az, hogy nincs olyan célpont a játékban, amit 30mm-es gunpoddal nem, de 37mm-essel vagy a B3-as 75mm-esével ki lehetne szedni. Tehát e két utóbbira nincs igazán szükség. Arról nem beszélve, hogy míg a 30mm-es gunpodban 100 lõszer van, a 37mm-es podban meg a 75mm-esben csak 12 lõszer van, és valahogy azokkal se egy lövés egy kill.
B2-essel 30mmes gunpoddal, armor elleni lõszerrel medium tankot hátulról simán ki lehet szedni, light pillboxot is. Addig amíg az nincs meg, AAA-kat kell lõni géppuskával.
Az már valami. 1000kill. 1000 gold.
Most elkezdtem kifejleszteni a B-3-ast addig is.
A medve nem játék.
Van egy-két nagyon idegesítõ dolog az árkádban, ami miatt mostanában inkább az RB-t erõltetem. AB-ben néha borzalma a tempó, hamarabb kifárasztja a szememet is.
a.carkey: igen, azt látom...de egyszer berakott olyan pályára is ahol csak bunkerek meg tankok voltak 😊 Amúgy próbálom az AAA-t meg a tüzérséget pusztítani vele, ha néha békén hagynak.
Ezt a 20mm-es ShVAk-ot meg nehezen ismerem ki...szerintem a torkolati sebessége lehet kevés, mert valahogy nem találok el vele sok mindent. Max. nagyon közelrõl. (I-185-ösön)
Typhoon Mk.1b-t is vettem, de azt meg elsõ RB csatában felgyújtotta egy P-51 1,3km-rõl 😄 Az is alap, de aztán meg AB-ben ledaráltam vele egy csomó gépet, mert 4db 20mm-es van rajta jó sok lõszerrel.
Ezt a Hs-129B-2-t se nagyon tudom használni, van rajta 2 20mm-es meg 2 7.92-es...nesze támadjál földi célpontokat 😄 De ezzel még AB-ben sem lehet érvényesülni, mert pillanatok alatt levadásszák, még sokkal rosszabb is mint RB-ben.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Az elsõ vh az azért volt talán más az elején repülés ügyileg mert egy merõben új dolgot csináltak,egyívású bátor emberek akik nemcsak egymással de egy új közeggel is meg kellett hogy kûzdjenek,tudták mik a nehézségek és tisztelték egymást.