-
Nem rohanok, és bár december elején kezdtem, de a japók megvannak mind, ott mindegyik gép - term. kivétel a két jet, mert azok iszonyat rp - elite. Az USA szintén kész, ott most akikkel nem mentem sokat, megyek, jeteket hanyagolom, mert fun a T2-T3 még mindig. Pl. az új Corsair, a tengerészgyalogságos marha jó. Idióta lettem volna, ha kihagyom a vele való játékot. Akkor ugye van a két B-25nek álcázott rakás szerencsétlenség a sok géppuskáikkal és nagy ágyújukkal, nem egyszerű velük, nem is értem, hogy ha felfér rájuk annyi bomba, mint a Mitchellre, és kb. ugyanúgy is néznek ki, akkor mifrancért kell velük bebuknom, mint egy vadásznál és találomra célozni, vagyis miért nincs bombázónézet? De ez van.
A németektől még hátra van az utolsó Me-262, kb. szombatra kész vagyok azzal is, és akkor nyaralás utánra marad a két - USA-NDK - koreai háborús nagy jet.
A britektől meg szerintem - ha nem jön közbe semmi - péntekre szintén megvan az utolsó Meteor, és kész.
A ruszkikból a maradék Jak-17 RP kb. szintén péntekre megvan, főleg hogy az usákokba nem kell tennem már napi szinten 50k rpt, és mehet abba is ami rájuk ment volna, és akkor marad a két Mig-15 ott is, a La-t voltam olyan hülye, hogy korán kigyúrtam, hátha győzelem napján ismét el lehet majd érni a másik La-t, de nem tették be ismét, kár.
Utána 10 nap nyaralás és majd to be ... :D