War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A játék valóvan nem csak a jetekrõl szól, de a Squadron battle igen.

Lehetne ja, mint írtam nincsenek külön versenykategóriák csak egy van, és ott nyilván a jetes csapatok fogják elérni a legtöbb pontot.

Amit amúgy te írsz az más, a CW-ket kizárólag tier10-es tankokkal vívják.

Ez egy félkész feature vagy bug ami a kis tiert opatja, ezt kár sz építeni, a játék nem csak a jetekrõl szól.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Az nem CW hanem 42 össztierû "csapat" csaták. Gyakorlatilag 5 T8-as tank +2 T1-es. A WOT VB-t is ilyen rendszerben bonyolították le.

De ez egy dolog, és arra is igaz az amit bgabor írt. Vagy hozod a t8-as tankot, vagy meghalsz.
Ha jól tudom a CW 8-as tankokkal is megy, sõt ha jól rémlik van olyan amikor 2 Loltraktor is tartozik a csapatba...

Nem is értem mit vagy ezen felháborodva, simán lehetne Tier 1 és Tier 3 squad battle is, technikai akadálya nincs, és egyáltalán nem lenne kevésbé fun...
Áruld már el mégis miért kéne figyelembe vennie? Squadron battlesban csúcsidõben, napközben este nyolckor is kábé három-négy csapat szokott várakozni. Ennyibõl hogyan válogatna a meccsméker?

Ezek kívül a Squadron Battles a játék endgame tartalma, ahol top jetes csapatok versengenek egymással aranyért. A legtöbb pontot szerzõ csapat kéthetente aranyat kap majd. Szerinted egy ilyen közegben mennyire versenyképes egy tier3-4 gépekkel rajthoz álló csapat? Ha olyan gépet hoznak, vessenek magukra ha leverik õket, ez emberi hülyeség, nem programbug.

Megjegyezném, hogy ez a hírhedt World of Tanksban is pontosan ugyanígy van, ott a kláncsaták tier10-es tankok összecsapásai, és akik ennél kissebb tankot hoznak, azt megmosolyogják, és laposra verik. Nincs külön versenykategória kissebb tierû gépeknek, így olyanokkal jönni idõpocsékolás.

He-162se rossz egyáltalán, a gyenge pontja a fegyverzete, ami nem üt túl nagyot, meg most az idióta BR rendszer miatt a BR-je is nagyon magas, mint minden német jetnek, ezt nyilván hamar korrigálják, mert a hivatalos fórumokon minen harmadik hozzászólás errõl szól.

He-162 jó mozgékonyságú, jól kanyarodó, nagy végsebességû kis gép, WEP-el ellátva.

Mig-re megyek. 😄
WinT
Ezt a torpedózást jól kiherélték. Az elõzõ meccsben is próbálkoztam Wellingtonnal kiszedni pár rombolót, eddig csak annyi volt a megkötés, hogy 30 méternél magasabbról nem tudtad oldani a cuccot, most már azt is figyeli ha túl gyorsan repülsz. Aztán ha jól vettem észre a hajók is megtanultak célozni, egy batár nagy gép ilyen alacsonyan kis sebességgel easy target nekik. És ez AB, RB-n meg se merem próbálni. 😞
erasmus4
Squadron battle-nél mostmár figyelembe veszik a BR-t? Régebben úgy olvastam hogy nem veszi, de azóta a patchel ez változhatott.

77PXDrebil
A P39N teljes kifejlesztéséhez 18 missön kellett. Ez jó arány szerintetek?

Most jön az F6F biztos nem lesz ilyen jó az arány.😊

Üdv: Drebil

ui: csak SB ben repülve

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

He 162? 😊 Felejtsd el. 😊

Vicc az egész RB változás amit a 1.41 hozott. Így kívülrõl nézve. De kíváncsi lennék, hogyan néz ki egy átlag RB német jettel? Tényleg akkora szopás van? Mert van sabre és mig15 is, sõt videók alapján a rakétás hibrid 262-õk sem rosszak. Kíváncsi vagyok, mert nem kell sok a he 162hoz.
Új patch. Természetesen az igazán problémás dolgokhoz, mint a német jetek battle ratingje, nem nyúltak.

Igen, a legutóbbi peccs óta a fedezékeknek is megvan a védõhatása.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

77PXDrebil
Csao hombres!

Nem tudom feltûnt e nektek, de ebben a pecsben teljesen megváltozott a földi célok kilövése, kilõhetõsége. Sokkal nehezebben lehet filézni a védett állásokat ágyúk, AAA, stb. Jármûvet még csak egyet lõttem azóta, de egyszer is próbálkoztam. Na majd kísérletezek. Meredekebben kell támadni és sokkal pontosabban lõni.

Üdv: Drebil

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

Coral Springs
Teljesen más a földi és a légi hadviselés, mások a taktikák, a szabályok, máshogy kell érvényesülni. Jómagam otthonosan mozgok a levegõben, ám a földön céltalanul kóborlok össze vissza. Nem vagyok kiemelkedõ se fps -ben, se harckocsizásban. Mondjuk hogy mit fogok teljesíteni a vízen arra majd kíváncsi leszek, mert a hajókat hasonlóképp preferálom mint a repülõket.

Hogy a részletekre is kitérjek, szerintem az AF is épp úgy részletes mint a GF. Egy repülõ más felépítésû mint egy tank, más a sebzése.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Csak nekem tûnik úgy, hogy a GF-esek nagyobb hangsúlyt fektetnek a részletekre? Mondjuk van alapja elég statikus a dolog és a win a részletekbe van elrejtve. AF-ben nincs sok idõ gondolkodni olyanokon, hogy melyik rücsköt lõjem meg 😄
Csakhogy a cougar 51-ben repült elõször, és 1952 Novemberében már szolgalátban állt.
o fcuk Black Hawk Down ofc 😊

WinT
Nem elõször szopatom meg magam, de úgy látszik sose fogom meg tanulni, hogy Zeróval 550 km/h fölött nem vesszük kézifékkel a kanyart. 😞
LoL bele olvasok néha a GF topikba, jó a gazsi üzletpolitikája. Tudják mekkora germán fanboyok a tankosok(is) és adják alájuk a jó vasakat. 😊

Persze idõvel aktív-passzívan nerfelik azt a nemzetet, ide a bökõt.
Ez tényleg üt bármilyen játékmód legyen is nem egyszerû célozni raksival 😊

(Azon meg csak ámulok milyen pályák vannak a gémben amit soha nem láttam.)
Coral Springs
A rakéta akkor robban amikor betalál. A zene pedig Black Hawk Down OST - Barra Barra.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Már csak a zene miatt is 5*! <#worship>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
akkor már jöhetne C130 is.....1954 ben már használták 😊

Kurvajó!

mennyire vannak állítva a rakéták?

és mi ez a zene?

Coral Springs
Azt hiszem ez a videó reprezentálja, miért vagyok oda az A-20G -ért az utóbbi idõben. Ez a gép egy vadállat. <#nevetes1>

Én pedig ilyet szeretnék: 😛

a.carkey
Én benne vagyok. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
T4es. A Yerek T3.

A medve nem játék.

Hááááát a Maci elég necces, sorozatban 1955-ben kezdték gyártani, persze az elsõ két proto már megvolt 52-ben az igaz...
Britekhez viszont, ha lenne Maci lehetne Avro Vulcan (az is 52-ben szállt fel elõször)
<#taps>
gyenge??? a YEREk 7 tonna bombaterhe odabasz mindennek + 20 millis forgótorony szétcsap bármit

a.carkey
Most hogy megvan az összes, tulkép. a ruszki T4es bombázó ágat érzem a leggyengébbnek. Van arra esély, hogy a macit beleteszik? Az 1952es, tehát pont beférne. Még a britekhez kellene valami cold war bomber, és máris meg lennék elégedve.

A medve nem játék.

Her Laca
Jaja😊 Az ott áll a háttérben.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Én is ott voltam, volt B-25 is 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Her Laca
Mért lenne ez beteg dolog? Garantálom jobb állapotban vannak mint nem egy utasszállító.Sõt!!

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Elég beteg dolog ezeket egy nagyváros légterébe így beengedi, bár kétségtelen remek felvétel 😊
Her Laca
Muhaháék odaengedtek minket a lezárt területre,bár Dumbo az a kis köpcös jobbról a harmadik, vicces volt mert ha nem engedték volna akkor is odarohan ,na szóval jött egy sokcsillagos és igen stílusosan és a magyar nyelv összes káromkodását igénybe véve küldött el minket a picsába,kilátásba helyezvén Muhiéknak egy korrekt büntetést is csak úgy foghegyrõl😊

Her Laca
Ja😊

Kecskeméten készült?

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Her Laca
Jelzem ezért a felvételért a széleken álló terepszínû ruhás barátainknak leüvöltötték a fejét a kép elkészülte után 10 másodperccel😊)

Her Laca
Nem tudom láttad e élõben közelrõl,de ez egy akkora baxom egy gép,hogy az ember elcsodálkozik rajta. Már mint ,hogy vadászgépként üzemelt.
Egy német vadászhoz képest bombázó,bár Európában nem is vetették be.

Coral Springs
Ez egy dolog, ha ismered a géped ezt a tényezõt figyelembe véve kell építeni a taktikádat. Te kell alkalmazkodj a gépedhez és nem fordítva.

Coral Springs
Én már nem is figyelem a repair költséget, annyi a zseton hogy nem tudok mit kezdeni vele. Meg nem is vesztek komolyabb szinten gépet.

Írtam hogy milyen jó hogy 4.7 lett a BR-je.És hogy p51 meg spit f-ek ellen mentem.És nem kicsit meglepõdtem! 😊

Arról lehet lemaradtam <#zavart1>

Kb 3-4 napja már írtam... 😊

a.carkey
Én most azon röhögök, hogy a japó F86ban világháborús cuccosban üldögél a csóka, az Aradoban meg három másodpercenként jobbra hajlik a feje a pilótának. 😊

A medve nem játék.

Iceman
Biztos láttátok már, de a Corsairt nem lehet megunni 😊 (olyan 4 és fél perc után majd cifrázza kicsit😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6