War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit amúgy te írsz az más, a CW-ket kizárólag tier10-es tankokkal vívják.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
De ez egy dolog, és arra is igaz az amit bgabor írt. Vagy hozod a t8-as tankot, vagy meghalsz.
Nem is értem mit vagy ezen felháborodva, simán lehetne Tier 1 és Tier 3 squad battle is, technikai akadálya nincs, és egyáltalán nem lenne kevésbé fun...
Ezek kívül a Squadron Battles a játék endgame tartalma, ahol top jetes csapatok versengenek egymással aranyért. A legtöbb pontot szerzõ csapat kéthetente aranyat kap majd. Szerinted egy ilyen közegben mennyire versenyképes egy tier3-4 gépekkel rajthoz álló csapat? Ha olyan gépet hoznak, vessenek magukra ha leverik õket, ez emberi hülyeség, nem programbug.
Megjegyezném, hogy ez a hírhedt World of Tanksban is pontosan ugyanígy van, ott a kláncsaták tier10-es tankok összecsapásai, és akik ennél kissebb tankot hoznak, azt megmosolyogják, és laposra verik. Nincs külön versenykategória kissebb tierû gépeknek, így olyanokkal jönni idõpocsékolás.
He-162 jó mozgékonyságú, jól kanyarodó, nagy végsebességû kis gép, WEP-el ellátva.
Most jön az F6F biztos nem lesz ilyen jó az arány.😊
Üdv: Drebil
ui: csak SB ben repülve
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Nem tudom feltûnt e nektek, de ebben a pecsben teljesen megváltozott a földi célok kilövése, kilõhetõsége. Sokkal nehezebben lehet filézni a védett állásokat ágyúk, AAA, stb. Jármûvet még csak egyet lõttem azóta, de egyszer is próbálkoztam. Na majd kísérletezek. Meredekebben kell támadni és sokkal pontosabban lõni.
Üdv: Drebil
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Hogy a részletekre is kitérjek, szerintem az AF is épp úgy részletes mint a GF. Egy repülõ más felépítésû mint egy tank, más a sebzése.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Persze idõvel aktív-passzívan nerfelik azt a nemzetet, ide a bökõt.
(Azon meg csak ámulok milyen pályák vannak a gémben amit soha nem láttam.)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mennyire vannak állítva a rakéták?
és mi ez a zene?
Britekhez viszont, ha lenne Maci lehetne Avro Vulcan (az is 52-ben szállt fel elõször)
<#taps>#taps>
A medve nem játék.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Egy német vadászhoz képest bombázó,bár Európában nem is vetették be.

A medve nem játék.