38447
-
#34529 Értelek én. Én se tudom jobban leírni, hogy BUG! :D -
gezu1025 #34528 Mert átrepült a hajón. A bomba áthaladt a hajó fizikai testén. Nem tudom jobban leírni.
http://i.imgur.com/U94DlgW.jpg
-
#34527 Mindeközben ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úgy alakult, hogy nem kellett péntekig húznom. Ráfeküdtem és beletettem ma párszázezer RPt, és a britek is kivégezve. Maradtak a németek és szovjetek. :D
-
#34526 250 kilos kiviszi. De mivel hit sem volt ... -
vajakos21 #34525 ki61re egy max két 250 es megy de azzal ki szokták pattintani a light cruisert -
#34524 A legújabb balfékségük, hogy ledobsz város utcáin lévő tankra, akkor nem találsz be. Csak az új pályákon van így. Pedig már direkt egyesével bombázok. :D -
#34523 Demonstrálom ...
Ledobok két ilyet:
Sebez egy reptéren:
Ennyit:
Miközben máshol ilyen lyukakat váj a talajba, hogy átlátsz a pekingi császári palotába:
Majd jön egy B-17 a maga tök ugyanannyi bombloadjával, és sebez ennyit egy reptérbe:
... miközben alig van vizuális része a talajban. :)
Mindeközben töltés közben olvashatod, hogy a Lancaster volt a háború legbombabíróbb gépe a maga 6,5 ezer kgnyi bombacipelő kapacitásával. :D
Ígértek következő patchel nagyobb bombaterhelést, de ha Lancasterrel repülök tök idegesítő ez a játék. :D (Mondjuk Kursknál leqursz egy ilyen nagy dögöt, eltűnik 10 jármű, de odáig el kell jutni. :D -
#34522 Van hogy kioltja egymást a két bomba. :) -
gezu1025 #34521 RB volt, 2őt egyszerre oldotta. Azért 2x 250-nek illine vinnie a light crusiert szerintem. -
#34520 Amúgy ja. Ha duoban dobod le, akkor kioltják egymást és olyan, mintha nem találnád el. Szerintem ez inkább bug, mint fícsör, de a ruszkiktól minden kitelik. :D
A legdurvább a 4k lbses bomba duplán:
Ha egymás mellé dobod le, akkor nem talál be. :D
Ha reptérre, akkor annyit szól: pukk, közben csinál egy ge.i nagy lyukat, és levesz vagy 3%ot a reptér életerejéből, két bomba esetén 7%ot. :D
Ugyanez japó 800 kilóssal -9% egyenként, némettel -10. Nyoma se marad a rombolásnak, nehogy átlátni Kínába. :D
-
Susarc #34519 HIT
250kg párban is kevés :P -
gezu1025 #34518 Mai találós kérdés: Mi történik ha 2 250kg-os bomba közelít az álló hajó felé?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
HÁT ÁTMEGY RAJTA xD
-
robi3 #34517 Szerintetek ezt #34489 a problémámat egy újratelepítés megoldhatja? -
bgabor #34516 Azért a tengerészeti B-25 nem rossz ám. Ha kihúzod hozzá a lőszert és AP lőszert teszel a 75mm-es egyúba, akkor egy lövés egy light pillbox. Szép ám amikor befarmolsz tizenakárhány light pillboxot meg egy csomó AAA-t. Plusz még a védőgéppuskákkal leszedsz néhány támadót is. :D
Bombázónézet azért nincs rajta meg a bombázótiszt helyett van beépítve a 75mm-es ágyú. :D Amúgy nincs is szükség bombákra hozzá. Csak a 100 kg-os bombákat szoktam felrakni, aztán ha áthúzok hozzszában egy konvoj fölött akkor kidobom mindet, valamit csak eltalál. -
rubber785 #34515 komolyan mondom, ilyen nincsen.. véget ért a csata, és hát persze hogy nemtudtam többet kilőni, mert kifogytam az időből.. lehet hogy azért mert, Alonso drukker vagyok, és ő a 14-es rajtszámmal versenyez? lehet.. :)
-
#34514 Látod. :D -
Volfram42 #34513 Azért nincs célzó, mert nem néznek ki ugyan úgy, ha meglesed akkor a sok géppuska és a nagy ágyú helyén a másik verziónál egy üvegezett kabin van amiben ül néhány fickó. Na ott ül az is aki az eszközével figyeli hova fog esni a bomba lényegében az ő hiánya a bombanézet és a célkereszt hiánya is. Ez a Havocnál is így van. Az angolon ott ücsörög szegény csóri és ad is keresztet. Mondjuk, hogy a mosquito-nál miért nincs azt nem tudom amikor ott van a bajszos fickó és jobb oldalt a padlón még a műszert is megcsinálták. -
#34512 Nem rohanok, és bár december elején kezdtem, de a japók megvannak mind, ott mindegyik gép - term. kivétel a két jet, mert azok iszonyat rp - elite. Az USA szintén kész, ott most akikkel nem mentem sokat, megyek, jeteket hanyagolom, mert fun a T2-T3 még mindig. Pl. az új Corsair, a tengerészgyalogságos marha jó. Idióta lettem volna, ha kihagyom a vele való játékot. Akkor ugye van a két B-25nek álcázott rakás szerencsétlenség a sok géppuskáikkal és nagy ágyújukkal, nem egyszerű velük, nem is értem, hogy ha felfér rájuk annyi bomba, mint a Mitchellre, és kb. ugyanúgy is néznek ki, akkor mifrancért kell velük bebuknom, mint egy vadásznál és találomra célozni, vagyis miért nincs bombázónézet? De ez van.
A németektől még hátra van az utolsó Me-262, kb. szombatra kész vagyok azzal is, és akkor nyaralás utánra marad a két - USA-NDK - koreai háborús nagy jet.
A britektől meg szerintem - ha nem jön közbe semmi - péntekre szintén megvan az utolsó Meteor, és kész.
A ruszkikból a maradék Jak-17 RP kb. szintén péntekre megvan, főleg hogy az usákokba nem kell tennem már napi szinten 50k rpt, és mehet abba is ami rájuk ment volna, és akkor marad a két Mig-15 ott is, a La-t voltam olyan hülye, hogy korán kigyúrtam, hátha győzelem napján ismét el lehet majd érni a másik La-t, de nem tették be ismét, kár.
Utána 10 nap nyaralás és majd to be ... :D -
#34511 A legénység totál kész, ami fontos, a gunnereknél van némi ponthiány, de ugye az nincs F-86on. Amit még írtál, no igen. :D -
Susarc #34510 kihagytad a sok RP-t ami kell az alkatrészekre ,mert anélkül fos :D -
bgabor #34509 Most jön majd a "vegyük meg a top jetet 1.800.000 pénzért, tegyük be a slotba 500.000 pénzért, és hogy legyen esélyünk is a harcban, képeztessük ki rá a legénységet további 1.500.000 pénzért" című vicces történet. -
#34508 Zsinórban 6 német győzelem után (50k rp) naná, hogy jön a ruszkikkal a szopóálarc ... -
bgabor #34507 Gratula, ez a legjobb jet a játékban!
Nekem kell még úgy 200E XPt mennem hozzá az F-25el. -
#34506 Nekem még hosszú az út.. :( Grat. -
#34505 A japók után az amerikaiakkal is elérkeztem ehhez a pillanathoz ... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Állat hangja van az FMC T-160nak! Az eddigi legjobb ingame. :D
-
rubber785 #34504 üdv!
nemlehet-e megoldani a játékban a ta 152 -hez az MW 50 -est, meg a GM-1 -est? gombkiosztást meglehetne oldani szerintem, mert ezek nélkül elveszíti a hitelességét a gép.. -
Glo #34503 Nem olyan vészes, mert kb mindig ugyanott dekkolnak. Kursk-on németekkel elég egy bombát bedobni a pálya közepén a fedezék mögé, ott valaki tuti meghal. -
Susarc #34502 mondjuk pont ez a rohadékság ebben a vegyes battleban...szinte mindenki lebosszulja repülővel a tankot aki kiszedte.... -
twi452 #34501 bosszú volt.. :$ :D
ugyanonnan lőtt ki a pz4-emből aztán ott maradt és durrogtatott tovább
én meg célirányosan mentem a domb felé hátha megtalálom.. megtaláltam xD -
Susarc #34500 WOW csodaszép!! gratu -
twi452 #34499 stuka után most a 109essel is sikerült kb ugyanúgy :) kezdek belejönni ebbe..:D
mondjuk a tetves aaa még mindig durva :)
igaz ha pl lenne mondjuk még 4 repülő a légtérben akkor mindjárt könnyebb lenne az élet odafent
amíg nem lesz ilyen x tank y repülő per csata addig sajnos szopóroller sokszor :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
rubber785 #34498 háhá, a kis stuka.. :)
-
#34497 A japók T1 1-1.3 BR körül nem kapnak valami erősebb fegyverzetű gépet? Nagyon ráférne erre a tierre. :( -
bgabor #34496 Csak az enyém valódi, harcban használt álcafestés, ami rejti is a gépet.(már a valóságban, itt nyilván csak én látom) -
#34495 Ó csak egyszer lehetne nyerni a hulladék németekkel már. Csíter szar XP-50 a fél lőszerkészletet megeszi és repül tovább gond nélkül. -
Susarc #34494
-
Susarc #34493 a német mighez már csak 100k kell nekem is -
Susarc #34492 fúj Kínai? ennel szebb Skinek is vannak :P -
bgabor #34491 Hogy is volt a reklám, ronda és finom?
-
#34490 Na, megvan az utolsó punci is ...