• bgabor
    Hát nem tudom, én jó ideje grindelek XP-t a két hatos Sparvieroval, de nagyon gyenge bombázónak tűnik mindkettő. 500 kilósokkal használom, de megdöbbentő a különbség köztük meg az orosz SB2/AR2 széria között. Ugye elvileg csak annyi a küéönbség, hogy a Spervierókon 2X500, a ruszkikon meg 3X500 gb bomba van, sőt, az sparvieró még magasabb tierű is az oroszoknál.

A valóság: az orosz bombázók hajszálpontosan dobják a bombáikat bombacélzó nézetben, az 500kg-s bombáik meg tarolnak. Az olasz gép pedig jó tízméteres szórással dobál, és az 500 kilósai néha marha vicces dolgokat produkálnak.

Példa: A pályákon látható klasszikus három légelhárítóüteg+középen egy bunker kombó közepébe belevágok egy 500 kilósat. Orosz bombázóval menve ilyenkor a bunker és két légelhárító löveg megpurcan. Az olasz géppel meg van hogy csak egy célpont, vagy még annyi se.

Ma reggel mentem egyet Africa Ground strikeon Sparvieróval, a bunkerre dombtam a bombát, és egy sem semmisült meg, csak sebzés, ugye minimális XP-ért.

Szóval úgy tűnik hogy ugyanakkora méretű bombák az egyes nemzeteknél nagyon eltérő erővel bírnak. Szerintem pl az olasz 500-as nagyjából az orosz 250-es rombolóerejével bír.
    Ezek után nem merem 250-esekkel használni a Sparvierót.