• Dragunow
    Itt van pár jó tanács amit ha megfogadsz lesz egy kis sikerélményed. Nem tudom mennyire ismered a játékot ezért leírom az alapdolgokat. Az akit támadsz mindig legyen kijelölve célpontnak( alapbeállításban az X vagy az egér görgő megnyomása jelöli ki a célpontot) A fegyverek összetartása legyen 800m-re beállítva. Ez nem azt jelenti, hogy 800m-ről kezd el tüzelni de ha megközelíted erre a távolságra megjelenik egy célsegítő köröcske a kijelölt célpont közelébe. Ez segít a célzásban. Lényegében ha a géped célkeresztjét beleviszed abba a kis körbe és tüzelsz akkor találod el a célpontot. Az a kis köröcske ugrál a célpont körül annak függvényében, hogy merre mozog éppen az ellenséges gép. Ha kemény fordulóba kezd messze lesz tőle ha egyenes vonalban repültök ott lesz rajta. Ezt azért kell tudni mert még a célsegítő felbukkanása előtt nagyjából a környékére kell vinni a célkereszted, hogy ne kelljen sokat korrigálni mikor felbukkan. Érdemes alacsony szinten tartani a célzás érzékenységet mert ha magasan van túl gyorsan mozog a célkereszted és nem tudod összehozni a célzássegítővel.
    Nekem nagyon alacsonyra van állítva ezért könnyebben tudok célozni a gépet ilyenkor nehezebb irányítani mert ugye lassabban reagál az egérre.Ezért én a gyors manővereket a W,A,S,D billentyűkkel oldom meg.
    Tüzelni akkor kell ha biztos a találat. Folyamatosan tüzelni felesleges mert kifogy a lőszer mire jó tüzelési pozícióba kerülsz. 500-600 távolság körül érdemes tüzelni. Én azt csinálom, hogy a célzó segítő elé viszem a célkeresztet és folyamatosan tüzelve viszem rá és mikor eléri befejezem a tüzelést. Ezzel jó esetben mindig eltalálom.
    Érdemes tudni még, hogy kerülni kell az ellenséges gép felhőket mert pikk pakk lelőnek. Nem az ász pilóta aki kamikaze módra bemegy a tömegbe hanem az aki okosan repül kerüli a sok ellenséges gépet és nem engedi leszállni a vörös ködöt. Tudni kell lefordulni a füstölő menekülő gépről ha az hazafelé menekülve behúz az ellenséges felhőbe, mert tuti, hogy lelőnek mielőtt te lelőhetnéd őt.