-
yossarianHUN #2906 Kedves Para1!
Természetesen tisztában vagyok vele, hogy akár a WoT-ban, itt is drasztikusan megugranak a javítási költségek, míg csökken a fejlődés sebessége magasabb szinten, de szerintem tévesen úgy értelmezted a hozzászólásomat, hogy ezzel van bajom. Pedig nem. Evidens, hogy magasabb szinten nehezedik a játék, a hiba nem is itt van. Felteszem nem, vagy legalábbis nem régóta játszottál a WoT-tal, ezért nem érted mi a gondom. Ott a zárt béta kezdetén adott volt egy jól balanszolt, logikusan felépített játék (nekem még az akkori matchmaking is jobban tetszett mint a mostani +/- 2 Tieres, de ezt már csak suttogom, mert le lesz szedve a fejem). Az ember prémium számla nélkül is minden további nélkül eljutott 7-es 8-as szintre. Ha pénzszűkében volt, becsüccsent az ötös szintű farmtankjába, és 2-3 óra játékkal probléma nélkül összeharácsolt egy csinosabb összeget, amiből fenntarthatta a magas szintekben való játékot. Ezeknek az ötös tankoknak remek kreditszorzójuk volt, és a jó fegyverzetük a pénzkeresés mellett még funolásra is alkalmassá tette őket (KV, SU85, PZIV, stb.) Aztán ahogy nőtt a játékosállomány, jöttek a pofonok: a T5 farmtankok fájin fegyverzetének elvétele, kreditszorzójuk lecsavarása (hol hivatalosan, hol sunyiban), a nullát sebző lövések bevezetése, a goldba kerülő prémium lőszer kreditért megvásárolhatóvá tétele (ami persze költségeinél fogva ugyanúgy prémiumvásárlásra készteti az embert, csak így már senki nem mondhatja rájuk, hogy Pay for Win van), és a többi. És ma egy olyan játékkal van dolgunk, ahol az olyan player, mint jómagam, aki nem ül rendszeresen napi sok órát a játék előtt, T7 környékén megreked, és nem is az xp hiány, hanem a pénzhiány köti meg a kezét, amennyiben nem vesz masszív pénzekért (értsd: annyiért, amennyibe manapság egy újonnan megjelent Assassin's Creed, Crysis, CoD kerül) T8-as prémiumtankot, ÉS még mellé prémium számlát, úgy egy örökkévalóságig tart a legkisebb összeget is összekaparni, aminek már valami jelentősége van.