-
vajakos21 #2896 HB-t is javaslom ha légiharcolni akarasz. Persze nem lesz annyi killed mint arcadba mégha vérprofi is vagy , 5000 egy kill.Alacsony tierrel is érdemes.Ott még nem láttam hogy földi cél pusztítással nyert volna valaki. A repülők előbb elfogynak.( a 10 free repairt mindig ott játszom le.abból minuszba nem jövök ki) Gyakorlás is és ha lelőnek olcsó. Ha szerencséd van sok az ai is.
A Katit én meg nem venném prémnek. Inkább hellcat f. 6-rakéta 2-500- as bomba + 12.7-es 6db.
Itt azért sokkal több lehetőség is van hogy megtaláld a Neked megfelelő játékmódot. Persze kinek mi tetszik.
Ha unalmas bombázás akkor SB2 ruszki. HB ban elindítottam a cél felé (220km/h) majd elmentem netezni, fórumozni. Aztán vissza bomba ledob irányba állít hazafele és mentem netezni. Még fel tudtam egyszer szállni de vége lett a csatának.Ezért használok inkább attackert vagy JU87-t vagy S79est.
Lesznek jó új pályák is hamarosan. Japán-angol HB pl.
UI: Ez nem szól senkinek személyesen csak a magánvéleményem. Nem akarok senkivel összeveszni. Ne legyen ez mát WOT fórum :)
(értelmes vitának híve vagyok )