-
lammaer #2887 Igazából csak nagyon szkeptikus vagyok, valószínűleg azért mert mindenki a WT-ben minden jó, és most az a messiás, én meg látok benne olyan dolgokat amelyekben sztem ugyanúgy hunyó a játék. Ezt persze el lehet intézni azzal hogy béta - isten tudja egy bizonyos szintig igaz is lehet, de látok olyasmit ami fundamentális résznek tűnik.
Amiben tagadhatatlanul jobb, az a technológiai megvalósítás (gépigény, kinézet), csak nálam ez azért nem nyom sokat a latban, mivel erőmű van itthon, tehát kb közömbös hogy egymagos vagy sokmagos a játék, a tankos is fullgrafikán fut igy "szar optimalizálatlan állapotban is".
---
Sokszor írtam 4-5 fölé nem mentem, mivel nem motivál a játék hogy elérjek vmi nagyot - ugyanazt láttam I153-ban mint a Hurricane kettesben. Ugye tankosban is én vagyok a legnagyobb ellenzője annak hogy a csatákban szűkítsék a tier limitet, mert akkor a játékélményben nincs előrelépés. No itt pont ilyen érzésem van.
Kétlem hogy a sugárhajtású repcsi nem fog ugyanúgy egy sorozattól darabokra robbanni mint a reserve gépek, csak éppen horrorabb javítási költséggel ... de mondd hogy nem így van, és nekifekszem :)
ui: amúgy simán lehet hogy a repülőzés egyszerűen nem nekem való (túl nyitott, túl gyors, igazából nem nagyon lehet úgy sunnyogni-taktikázni-terepadottságokat kihasználni), és csak ezért savanyú a szőlő.
Ha az megnyugtat a Wargaming repülős játékába még egyszer sem léptem be, id bejöttem mert nagy volt a reklám :)