• bgabor
    "El kell fogadni, hogy ebben a játékban a gépek máshogyan viselkednek mint az a valóságban volt. Ez egy játék."

VS

"Egyébként a megadott adatok még mindig sokkal reálisabbak, mint a World of Tanks tankjainak a játékban leírt paraméterei. (ugye ugye, IS-7es 150mm vastag frontpáncélját 300mm átütésű ágyúval se lehet átlőni)"

Az tán nem játék....?

Az első mondatom a "a kíírt adatoknak semmi közük a gépek tényleges teljesítményéhez" témához szólt. A második az általad emlegetett random crirical sebzésrendszerhez. Az első kérdésben hasinlít egymáshoz a WoT és a WT, a másodikban nagyon nem.

Érdekes amúgy az elfogultság kérdése, én nálad vettem azt észre, hogy rendre leszólod valamiért ezt a játékot. Hogy miért hasonlítom a World of Tankshoz? Hát egyszerűen azért, mert ugyanaz a műfaj, annak a szellemi utóda ez a játék. Főleg ha megjelennek a földi és vízi egységek is, ugyanaz lesz mint a WG termékek, csak szebben, jobban, gyorsabban.

Ezt a véleményedet a kritikus sebzéskről és a randomságról meg sohasem értettem. Te most hogyan tudod eldönteni ránézésre amikor lelősz egy gépet, hogy ez most random kritikal találat volt vagy éppen eltaláltad az üzemanyagtartáját és azért robbant darabokra?
    Mert ne mondja nekem senki hogy nincs damage model a játékban, ha a bal motorját lövöm a bombázónak, az kezd füstölni, ha a bal szárnyát, az szakad le, ha a hűtőt találom el, a motorja sül be, stb ugyanígy a vadászgépeknél is.
    Én itt rendes sebzésrendszert látok, semmi random critical rendszert, mint a WoTban. Semmi ilyen nincs, mint mondod, hogy eltalálod az ellenséges gépet, és a gép egy "dobókockával" dönti el hogy a cél szétrobban vagy sértetlenül repül tovább. Ismétlem, ez nem a WoT.

Még annyit kérdeznék, nem támadólag, csak mert tudom hogy te is objektíven szoktál hozzáállni a kérdésekhez, hogy szerinted a te csekély játéktapasztalatoddal tényleg megalapozottan tudsz véleményt alkotni a játékról? Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy még nem sokat láttál belőle a kétfedelűeken túl.