• Nohab
    Próbáld meg a japán zuhanóbombázóval a leszállást. 100 körül még nem hajlandó átesni, és a kampója is hosszú. Ha a kezdő hajóra szállsz vissza, akkor a tatnál is segít a muksi a leszállásban.

Most volt egy kemény menetem ezzel a géppel. Háromszor fordultam és két közepes tankot kidobtam, és egy rombolót megsebesítettem. Közben jött rám két ai vadász, akiket sikerült elzavarnom. A negyedik leszállásomat megzavarta egy A-20, és némi pofoszkodás után leszedték a hajók. Leszállás előtt lejárt az idő.

Most újra berakott japcsinak. Mondom, akkor ezt hamar letudjuk, és beülök az A5M4-be. Az egyetlen ember társam egy A6-os Zéróval a csata elején kilépett, míg az ellenfélnél a F6F Wildcat és az A-20 simán felszállt. Elsőnek a vadmacska próbált leszedni, de elvesztett a sok cél között és leszakadt rólam. Sikerült beülni mögé, és elkezdtem szögelni, az a hülye meg belassított. Ha rászúrta volna a gázt, akkor simán faképnél hagyhatott volna... Rengeteg lövés után végül megadta magát, és további 3 Ai társa is követte. Az olaj és a víz elkezdett melegedni, így visszavettem a gázt először 80, majd 45 százalékra. A víz nem akart lehűlni, ezért tönkrement a motor.
    Nagyon gyengék a korai olasz és japán gépek. Elég nehézkes elindulni ezeknél a nemzeteknél.