• Trucker39
    Tegnap gondoltam kipróbálom magam is ezt a játékot. Némi töltögetést követően ez sikerült is. Meglepve tapasztaltam, hogy a mostanában kipróbált játékok közül igencsak kiemelkedő teljesítménnyel fut az elég régi gépemen. Első próba repüléseket egérrel és bill-l próbáltam (nem túl fényes eredményekkel). Előszedtem a régi, IL-2-s "korszakomból" a botkormányt és a fejkövető-t. Itt ért a második meglepetés, mind a két (pontosabban három) eszközt felismerte és korrekten kezelte. Nosza repüljünk vele, gondoltam (persze az idő is csúnyán elrepült), de egyenlőre igencsak pozitív véleménnyel vagyok a játékról. Nehezen volt hihető számomra, hogy ez még nem a kész játék. Remélem ha egyszer elkészül, nem szól bele a csúnya üzletpolitika és nem lassul be a játék akkor sem.
    Feltűnt, hogy lesz szárazföldi és tengeri része is a játéknak. Ha azok is ilyen korrekt kidolgozásúak, igencsak komoly játékélményt fog nyújtani az ilyen típusú játékok rajongóinak. Kb 4-5 éve nem repültem már aktívan, így igen csak fura érzés volt újra botot (és pedált) érezni (enyhe nyakizomlázról nem is beszélve). Szimulátor beállítással repülök, belső nézetből, bár ezek a kezdő gépekből nem túl jó még a kilátás, ekkor kénytelen vagyok fülkét kikapcsolni.