• bgabor
    Érdekes, pont ezt gondolom én is rólad. Tetszenek egyébként ezek a történész kifejezések, amiket használsz(kibaszott seggfej, baszódj meg stb), az egész nagyon intellektuális benyomást kelt. Nem csoda hogy a kutyának sincs szüksége ilyenekre ma a munkaerőpiacon. (ha valaki nem tudná, bár ő már mindenkinek elmondta, tomdantes éppen történésznek tanul, és mint látható, nagyon komolyan veszi magát. Remélhetőleg legalább nem az állam pénzén. Ennyi erővel bölcsésznek is mehetne)

Mellesleg ha kioktató, leereszkedő módon beszélsz az emberekkel, akkor bizony számíts arra hogy ez visszatetszést kelt. Csak annyi történt, hogy én voltam az első aki eluntam.
    (Tudod:
    "Ha pedig valami könyebb, de viszont lehet vele eredményt hozni...na mi fog ebből következni?"
    "Mindig elmondom, a jó történész mindig objektivitásra törekszik, de mivel ez egy emberi tulajdonság, teljesen senki sem lehet az, mindenkit befolyásolnak az érzelmi, saját látásmódja."
    "Pláne...de ezt nehéz olyannak elmagyarázni aki nem tudja hogy milyen egy történész. És naná hogy utána Kurt Rieder a jó neki..."

és hasonló mondatok, régóta figyelem a munkásságodat a WoT topikban)