-
lammaer #1079 No, még egy-két technikai kérdés:
-1-
Gondolom a légi utántöltés miatt :), az hogy mennyi lőszer van beírva az csak annyit jelent hogy két töltés közt mennyi ideig tudom nyomni a bal gombot kill reményében.
- lehet látni azt hogy mennyi skuló van még hátra ebből a "tárból"?
- esetleg lehet forceolni mondjuk az újratöltést miután lekapok valakit és tudom hogy van időm betárazni (éppen megyek fel az égbe a következő áldozatot keresve)
-2-
Számít az XP meg credit szempontjából hogy nyerünk vagy vesztünk (úgy tűnik mintha nem, ez mondjuk jó hír lenne)
-3-
Több játékmódban írja ugye a gép hogy lőjuk a földi célppontokat, de az AA igen erősnek tűnik, ráadásul 30Xp darabonként nem sok, tehát elég macerásnak tűnik így az elején és nem is éri meg. Van értelme T1-T2ben ezzel foglalkozni, vagy várjak amíg lesznek majd bombázók akik a magasból intézik ezt rizikó nélkül..?
-4-
Szintén játékbeli tipp, hogy vissza lehet menni javítani a reptérre. Itt az elején ezt se látom hasznosnak, egyrészt nem látok damage indikátort, másrészt akár fullról is van hogy lelőnek egysorozattal, tehát azt se tudom mikor kéne visszamenni, plusz 3-4 percet repülni nem tűnik kifizetődőnek. Ez is majd magasabb szinteken nyer értelmet?