1 Perc és nyersz (Minute to Win it) - Minden hétköznap 19 órától az RTL Klubon
  • Dean Winchester
    #1
    Az Egy perc és nyersz (Minute to Win it) című amerikai ügyességi vetélkedő magyar változatát láthatjuk hamarosan az RTL Klub műsorán.

    A külföldön méltán híres NBC adaptációt (Minute to win it) tűzi műsorára az RTL Klub. A csatorna kreatív producere elmondta, hogy nem kvíz játékról van szó, inkább vetélkedőhöz hasonlította a műsort.

    A játékosoknak a 10.000.000 forintos főnyereményért 10 feladatot kell teljesíteniük 1 percen belül. Az első, az ötödik, a nyolcadik valamint kilencedik sikeres feladat elvégzése után a játékos már viheti a résznyereményt.

    A válogatások már megkezdődtek, de még részletek nincsenek a műsorral kapcsolatban. A furfangos és látványos feladatokat hétköznapi tárgyakkal kell megoldani, ezek gyümölcsök, vagy használati eszközök lesznek. Például félbevágott dinnyékbe kell kártyalapot dobálni, vagy építőkockákat kell a fejen egyensúlyozott tányérra tenni. Ahogyan a próbák nehezednek, úgy nő a nyeremény összege is.

    Az új vetélkedőben ezúttal nem a műveltség, hanem az ügyesség lesz értékelhető.

    facebook elérhetőség


    Műsorvezető
    Sebestyén Balázs fogja vezetni az 1 perc és nyersz című vetélkedőt az RTL Klubon. A még mindig fiatalnak számító műsorvezető kiválasztása cseppet sem meglepetés, hiszen a csatorna kvázi játékmesterként számított rá az elmúlt években is, ő volt a Pókerarc és A széf házigazdája is. Új elfoglaltsága miatt egyébként Sebestyén nem vállalta az X-Faktor műsorvezetői posztját.


    Promo video!