1470
1 Perc és nyersz (Minute to Win it) - Minden hétköznap 19 órától az RTL Klubon
-
#29 ja és itt beszél vmikor a műsorvezető "life change"-ről, hát sztem 10 millával nem változik meg az életed annyira:D -
#28 legyen ön is milliomosban 20x több volt a főnyeremény:p -
ldavid #27
feltételezem, az ausztrálban is így van
-
#26 zárható -
#25 2500 is van elötte. lehet hogy van ott annál is kevesebb -
Dean Winchester #24 hogyan?
5000 az első lépcsőfok ez kb 12.5 millió forint
vagy rosszul láttam? -
ldavid #23 az első csak egy ezres, da múgy igen kb. a felénél nyerik meg a magyar főnyereményt
vicces lesz ha az első 3 feladatért adnak majd 10-25-50 ezret -
Dean Winchester #22 azért nem gyenge ,hogy nálunk 10 misi a főnyeremény míg kint meg 250 misi :D
az első lépcsőfokon többet nyernek külföldön mint itt nálunk az utolsón :O -
IXEMGabeo #21 nem olyan vészes akinek van hozzá érzéke lazán beletalál:D:D
amúgy innen nézve egész jó műsornak tűnik... -
#20 ez mit balfaszkodik a kártyákkal már -.- -
#19 Hát még ez mekkora szopás az utolsó feladat.. el se hiszem..
-
#18 #11 - Az RTL Klubnak van így is elég sajnos, a külföldieknek nem árt, néha értelmesebb dolgok mennek rajtuk
#14 - "SG.hu Informatika & Tudomány". Az általad említett dolgok beleférnek az adott témakörökbe, mert a célközönség érdeklődési köreibe tartoznak. Az ilyen szenny, illetve propaganda műsorok viszont gyakran ellenérzést váltanak ki a célközönség részét képező emberekből. Persze tudjuk, nem minden SG Fórum látogató SG.hu látogató és fordítva, de a szívonal azért legyen már kicsit összhangban. -
IXEMGabeo #17 fogadjunk ez megint egy olyan szar, amit az USA-ból vettünk át:D:D az a baj ezzel, hogy mi az efféle műsorokat telenyomunk celebekkel pedig ide közemberek kellenének -
#16 zárható -
Tsol #15 "Az új vetélkedőben ezúttal nem a műveltség, hanem az ügyesség lesz értékelhető."
Miért a műveltség eddig értékelhető volt? -
#14 igazából ezek alapján, az majdnam az összes topik reklámtopik, játékok filmek, hardverek stb... -
#13 jelentkeztem, felhívtak ígérték, hogy vissza hívnak
azóta is hívnak -.-' -
ldavid #12 ezen sokan el szoktak vérezni
ez meg szopás fél milláért főleg egy élettel -
Dean Winchester #11 OMG , ne legyél ennyire elvakult...
ennyi erővel sok külföldi csatornának is ingyen reklám megy -.- -
#10 -
#9 Miért, nem az?
A toplistában is ott van állandóan valamelyik szenny, elég felháborító ingyenreklámot biztosítanak egyes fórumozók az RTL-nek... -
Dean Winchester #8 -
geo91 #7 azt hittem reklámtopik :D -
#6 Miben lemerném fogadni hogy pákó meg győzike szintű barmok fognak szerepelni. -
ldavid #5 az eredeti szerintem elég frankó, de itt ugye balázs lesz, meg rtl...
és a nemzetközi verziókban a zenék is jóval szarabbak
innen lehet az eredeti utóbbi részeit tölteni, ha érdekel valakit -
Wolfsnack #4 nem lehetne egy RTL klub topik és abba gyűjteni ezeket? -
#3 Hmmpff...
Szerintem ez a műsor is max 1-2 hónapot fog megélni, aztán olyan gyorsan tűnik el és felejtjük el, ahogy jött. -
#2 -
Dean Winchester #1 Az Egy perc és nyersz (Minute to Win it) című amerikai ügyességi vetélkedő magyar változatát láthatjuk hamarosan az RTL Klub műsorán.
A külföldön méltán híres NBC adaptációt (Minute to win it) tűzi műsorára az RTL Klub. A csatorna kreatív producere elmondta, hogy nem kvíz játékról van szó, inkább vetélkedőhöz hasonlította a műsort.
A játékosoknak a 10.000.000 forintos főnyereményért 10 feladatot kell teljesíteniük 1 percen belül. Az első, az ötödik, a nyolcadik valamint kilencedik sikeres feladat elvégzése után a játékos már viheti a résznyereményt.
A válogatások már megkezdődtek, de még részletek nincsenek a műsorral kapcsolatban. A furfangos és látványos feladatokat hétköznapi tárgyakkal kell megoldani, ezek gyümölcsök, vagy használati eszközök lesznek. Például félbevágott dinnyékbe kell kártyalapot dobálni, vagy építőkockákat kell a fejen egyensúlyozott tányérra tenni. Ahogyan a próbák nehezednek, úgy nő a nyeremény összege is.
Az új vetélkedőben ezúttal nem a műveltség, hanem az ügyesség lesz értékelhető.
facebook elérhetőség
Műsorvezető
Sebestyén Balázs fogja vezetni az 1 perc és nyersz című vetélkedőt az RTL Klubon. A még mindig fiatalnak számító műsorvezető kiválasztása cseppet sem meglepetés, hiszen a csatorna kvázi játékmesterként számított rá az elmúlt években is, ő volt a Pókerarc és A széf házigazdája is. Új elfoglaltsága miatt egyébként Sebestyén nem vállalta az X-Faktor műsorvezetői posztját.
Promo video!