Nem ártana ha utánanéznél 1-2 dolognak, a fluoridos "kormeghatározás" nem alkalmas ilyen távlatokban a kor pontos meghatározására, ma már nem is használják. Nem tudom, hogy pontosan mikor találták ki, de valószínűleg azt is csak jóval 1912 után, amikorra már a piltdowni leletet megvizsgálták az akkori lehetséges eszközökkel (kb. nagyító meg nem tudom még mi). Nem ez volt a döntő bizonyíték arra, hogy hoax, több vizsgálatot is elvégeztek, majd utólag radiokarbonos kormeghatározást is 53 és 55 között.
A további állításaid továbbra is rágalmak, amiket nem tudom hogy mersze így leírni úgy, hogy nincsenek egyértelmű bizonyítékaid, fel sem merül benned, hogy esetleg tévedsz és félrevezetsz másokat?
Hamisíts meg valamilyen leletet amit még nem fedeztek fel, garantáltan nem is fognak szóbaállni veled, vagy ha nagyon profin megcsinálod, az első vizsgálat alapján ki fog derülni, hogy hamis (akármennyire is beleillik további bizonyítékként abba a szerinted téves vagy szándékosan fenntartott evolúcióelméletbe).
A kutatókat a valóság érdekli és nem az, hogy a hülyékkel is elhitessék az evolúcióelmélet működőképességét.