• wraithLord
    Az egész 'evolúció' téma nem a bálnáknál kezdődik. Látszik, hogy fogalmad sincs az egészről (nem sértésnek szántam). Teljesen felesleges lenne ehhez hasonló sorozatos kérdéseket megválaszolni, mert az ég világon sehova sem jutna az egész. Max. megint lenne 1000 komment a cikk alatt.
    Az elejétől kellene mindent szépen elmagyarázni, viszont erre a célra már kitalálták az ezzel foglalkozó könyveket. Igaz, ahhoz, hogy azt megértsd, és ne a bálnákkal gyere, kell egy kis alapozás. :)
    Ehhez hozzátenném mindenféle nagyképűség nélkül, hogy én sem szoktam beleszólni olyasmibe, amit nem értek. Max kérdezni szoktam, de azt sem nagyon tudok, mert nem értek hozzá... (ördögi kör) Talán pont az a gond a biológiával, hogy mindenki azt hiszi, ért hozzá. Pedig az is a matematikánál (vagy legalábbis a fizikánál) kezdődik, nem a kis aranyos szőrös állatkáknál.

Egyébként annyit tanultam, láttam, és csináltam is "ezt-azt" már közvetve vagy majdnem közvetlenül az evolúcióval kapcsolatban (genetika, fejlődésbiológia, evolúciós fejlődésbiológia, molekuláris biológia, biokémia, élettan stb. terén - de evolúció tantárgy is létezik), hogy számomra már ugyanolyan 'axióma' az, hogy van evolúció, mint neked pl., hogy ha a kezedben lévő poharat elengeded, akkor az leesik.
    Gondolom te is értesz annyira valamihez, hogy neked az magától értetődő, míg egy laikusnak nem az. Az evolúció is egy ilyen dolog.