• JMáté
    És még mindig nem tudom mit akarsz. Én amit mondtam azt úgy értettem (bár szerintem érthető volt de lírom mégegyszer) hogy fordítva ültök a lovon. Nem nekem kell cáfolnom az asztrológiát, hanem annak kell bizonyítania hogy működik. És nem nekem kell a cáfolathoz egyesével bebizonyítanom mindegyikről hogy csaló, hanem nektek kell legalább egyet mutatnotok aki nem az. Nem tudom elfogadni hogy pont most a körülmények pont ellenük játszottak, de tényleg csak pont most és tényleg csak ők voltak ennyire szerencsétlenek. Amikor nem figyelik őket, akkor varázslatos módon soha nem szembesülnek nehéz feladattal. Vagy más asztrológusok nem szembesülnek nehéz feladattal. Amint mondtam, aki elbukik a mögül szépen kihátrálunk ("ők is csak emberek") nehogy lejárassa a szakmát. A tudományban ez nem így van. Akármilyen őrült előállhat új ötlettel, ha jó elfogadják, még akkor is ha egy svájci hivatalnok vagy akit elsőre fel sem vettek az egyetemre és mégis azt állítod hogy megreformáltada modern fizikát. Ha pedig valaki csal, akkor a csalás eredményét annak rendje s módja szerint felszámolják. Pl. a pitdown-i ember leleplezése után a leleteket elvitték a múzeumból, és senki nem kezdett rá hogy "oké, pont most ezt ő csalásnak gondolta, de attól még lehet igaz, meg lehet igazi lelet ott ahol hazudta hogy találta ezeket, mer lapjában véve jó elképzelés".