remark#728
Komolyan mondom halvány lila gőzöm sincs arról, hogy mi a problémád. Nyomogasd már egy kicsit azt a "Válasz 'xxx' üzenetére' linket, itt jobbra lent, meg fogod látni, hogy mi az a beszélgetés amibe TE bekapcsolódtál.
Én erre reagáltam: "És ez pont hogy azt bizonyitja hogy nincs tervezés,mert akkor ugy lenne megoldva hogy immunis legyen rá az ember, de nem egy másik betegség által,hanem antitestek vagy más saját immunvédelem álltal."
Kapis? És most te jössz azzal a kérdéssel, hogy ki hozta elő a vallást meg a teremtést? Nehezedre esik megkeresni a teremtés és Isten és vallás szavakat az előzményekben?
Ha értenéd hogy miről beszélek (nem csak ennek a hsz-nek az előzményeiben, hanem általában), akkor tudnád, hogy én pont azt tettem szóvá, hogy a teremtésnek nincs feltétlen köze a valláshoz és Istenhez - márhogy ahhoz a nagy semmihez, amit az átlagember és az átlag tudóspalánta kapcsolni képes ezekhez a fogalmakhoz. A tudóspalánták többsége úgy szapulja a vallásokat és az Isten-képet, hogy közben annyit tud róla, mint az átlag vallási fanatikus a relativitáselméletről. Ha már egyszer egy tudóspalánta magát a "hülyék" fölé helyezi, akkor legalább vegye a fáradtságot, és ne maga is sztereotípiák alapján mondjon ítéletet, hanem járjon utána a dolgoknak olyan mélységben, ahogy másoktól elvárja, hogy a tudományokban elmélyedjen. Ja hogy arra nincs ideje? Akkor kicsit vissza lehet venni a nagy arcból. (Nem feltétlen neked szól, az vegye magára, akire vonatkozik.)
Bakter, totál semmi időm nincs fórumozni, de most mégis rávettél, hogy írogassak itt neked.