• Hugo Chavez
    1. Látom meg sem próbálod tételesen cáfolni a levezetésemet, csak kijelented, hogy szar elmélet. Úgy érzem ezen a ponton felesleges a további szócséplés.

2. "A verszuegenyek sokszorosan felureprezentalatak ott ahol malaria veszely van"

Hány %-a is a lakosságnak az a felülreprezentáció?
    Én azt írtam mellesleg, hogy soha sem lesznek többségben. Már megint nem az állítást cáfoltad, hanem egy általad félreértelmezett dologra válaszoltál.

3.Eljutottunk oda, hogy már nem is egy faj az egy faj, csak nehogy gondot okozzon a jelenségek megmagyarázása az evolúció elméletével.
    Majd, ha egy ragadozót átállítasz növényevésre, azáltal, hogy körbekeríted őket egy szép kövér füves pusztán és lassan rászoknak a fűre, mert alkalmazkodnak a környezetváltozásra, és majd X-generáció után vígan legelésznek, akkor elhiszem, hogy van valami az evolúció elméletében.

4. Itt megint az van, hogy a jelenségeket pont ellenkezően értelmezzük. Meddő vita folytatni.

5. Szóval volt egy rovarölő gomba, mely kezdetben minden rovar megevett, majd a rovarok elkezdtek védekezni és az eredmény az lett, hogy ez sikerült is nekik több ezer gomba ellen, csak pont egy ellen nem, ezért az az egy gomba még most is megöli őket.
    Közben természetesen a gombák is szétevolúcionáltak valami rejtélyes módon, de ennek a levezetését már rád bízom.

Hoppá, 6. pont nem volt.

7. Én továbbra sem látok semmi bizonyítékot, ami igazolná a "több millió év" hatását. Újabb meddő pont.