Hugo Chavez#614
Nem tudom az elmúlt 600 hozzászólás alatt hol voltál, mert megint olyan dolgokat fogsz rám, ami egyszerűen NEM IGAZ.
1. Semmilyen baromságot senki nem vert a fejembe. A saját világképemet én raktam össze, én alakítom az újabb infók ismeretében.
2. Soha nem mondtam, hogy a tudományos, racionális gondolkodás az oka minden rossznak. Pont, hogy a tudományos racionális gondolkodásban hiszek.
Ami rossz hatással van az emberiségre az a téves evolúciós elmélet, ahol azt tanítják, hogy pusztítsd el embertársadat, mert az evolúció farkastörvényei ezt diktálják és semmi lelkiismeret furdalásod ne legyen emiatt, sőt... Legyél rá büszke, hogy milliárdosként te vagy az evolúció csúcsa.
Mellesleg lentebb kifejtettem, hogy aki abszolút racionálisan gondolkodik, az hisz Istenben, de egyikőtök sem tudta megcáfolni a pár mondatos érveimet. Egyedül JMáté próbálkozott a szokásos gyenge módján.
4. Látod, én veled ellentétben nem járok templomba és nem szükségem van a természetfelettiben való hitre, hanem csak szeretném megtudni az igazságot.
5. Nem térítek másokat, hanem vitatkozok, hogy kiderítsem az igazságot. Ha annyira jó érveitek lennének az evolúció elmélet mellett, hogy azok megmagyaráznák a kérdéseimet már rég a ti oldalatokon állnék a vitában.