• Balumann
    Azthiszen néhány hozzászólásommal ezelőtt világosan leírtam, hogy a büdös életbe nem fogunk összeállítani PONTOS, bizonyítékokkal alátámasztott családfát, a te agymenéseddel ellentétben ez pontosan az evolúciót támasztja alá. Mégpedig azt, hogy a változásokat VÉLETLENSZERŰ mutációk, genetikai másolási hibák okozzák, és ha az adott mutáció az adott környezetében életképes, fennmarad, ha nem, akkor a hátránytól függően szép lassan hátrányba kerül, ha nem talál olyan környezetet, ahol nem válik hátránnyá, ha előny, akkor szép lassan elterjed, vagy átveszi a szerepet, vagy teljesen különválik (bár ehhez bizonyos mértékű elszigeteltség is kell). Amiket szóba hozol, ma nyilván életképesek, nem is sikertelenül, így nyugodtan elterjedhettek. Rovarokból nem igazán maradnak fennt fossziliák, genetika és a ma élő élőlények alapján tippelgethetünk, hogy mi miből alakult ki. Lehet, hogy ezek a változások teljesen más környezetben alakultak ki (például barlang, földalatt), bármi, végtelen lehetőség.
    Beleolvasgattam a könyvbe amit elküldtél, hát szíved joga ha te azt hitelesebbnek, tudományosabbnak tartod. Én azért szívesen látnék 1-2 hiteles forrást csak így hasraütésre azokról az együtt talált dinoszaurusz és ember lábnyomokról, meg a többiről xD A tudomány összes tévedése bennevan, gyakorlatilag minden amit meg tud úgy magyarázni, mintha az nem bizonyítaná az evolúciót, és ezeknek tényleg nem is tudsz utánanézni.

Milliárd dologról bebizonyítottuk már, hogy nincs szükség inteligenciára az elmúlt évszázadok során (kezdve a természeti jelenségektől, időjárástól, betegségektől), megfejtettük az összefüggéseket a folyamatok között, bizonyítottuk az élet biokémiai működését, megfigyelések és a tudományos fejlődés (biológia, genetika) alapján megállapítottuk a változás mechanizmusát, ami még hiány az az élet kialakulása, de ha van egy cseppnyi fogalmad a kémiáról, megérted, hogy ennek mi a nehézsége, és miért nem lehet megcáfolni sem (aki ilyesmit állít, azt élből el kellene utasítania egy értelmes, gondolkodó embernek még általános iskolai inteligencia alapján is).