• aqua
    ezt én is látom. Semmi okom nem lenne arra hogy ne higyjek az evolúcióban, de sajnos én azokat a cikkeket is olvasom ahol tudósok a saját eredményeiket is cáfolják, sőt volt aki azt merte kiejteni a száján, hogy az eredmények épp az ellenkezőjét kezdik bizonyítani.

Máté, na most aztán meggyőztél. Neked teljesen rossz az érvelésed. Erre mondtam már kezdetben, hogy azért az elején illik tisztázni néhány szabályt. Te mindent elfogadsz, mindegy, hogy logikai alapon beilleszthető-e az elméletbe, beilleszted ha a fene fenét eszik is.

"De kezdetben nagyon nehéz volt bármit is megfertőzni, ert az első éőlényeken nem volt miben kárt tenni. Mit csinálsz egy egysejtűvel? Megmérgezni biztos meg lehet, de nyilván csak olyan helyen jött létre élet ahol kevés méreg volt."

Ezeket a sokatmondó válaszokat böngészgeted valahonnan?

De most komolyan! Abban ugye egyetértünk, hogy az immunrendszer csak úgy tud működni ha tanul. De a kezdetekben vajon miből tanult? A többszáz potenciális fertőzésből biztosan elvitte volna valami a szervezetet ha, ha csak már nem tudott volna valamit a védekezésről.

Tudom, gyakran a legelemibb kérdésre a legnehezebb a válasz, az evolúciós elméletek is ezeken szoktak leginkább megbukni.

Bevallom én viszont böngészgetek valahonnan.....