• NEXUS6
    Én pl hiszek az evolúcióban, de nem abban a fajtában, amit még Darwin talált ki és sajna sokan 1 az 1-ben a mai napig azt hirdetik.

Ez az egész jelenség túl bonyolult. Gondoljunk csak bele az emberi genom információ tartalma 3 milliárd bázispárban van kódolva, ez kb 800 MB információ. Azonban csak pár százalék az, ami fehérje, vagy szabályozó szekvencia lenne, a genom 97%-ra azt mondjuk ma, hogy hulladék DNS.

Kvázi egy biológiai számítógép van belénk építve, de még is az operációs rendszerünk 97%-a ismeretlen funkciójú.
    És akkor mehetünk tovább, az agy, a tudat, a társadalom felé. Csupa olyan dolgok, amelyek iszonyú információ mennyiséget jelent. Az emberi agy 1 sec alatt kb annyi info-feldolgozást csinál, ami összemérhető az internet teljes adatforgalmával. Ezek elképesztő dolgok!

Egyszerűen nem vagyunk tisztába az összetett információ struktúrák működésével Még mindig csak szimbólumokban beszélünk anélkül, hogy valóban tudnánk tudományosan a dolgok mikéntjét.

Aki nem látja ezt, az elég beképzelt. Mert itt folyamatosan olyan dolgokra hivatkozunk, hogy XY tudós tudja, hogy hogy is megy az evolúció pontosan. Lófaxt, senki nem tudja.
    Nekem azért szimpi Chavez, mert ő legalább gondolkodik, a többség meg csak visszaböfögi amit ovis korától kezdve belevertek az agyába.

Mert ma megkérdőjelezni Darwint igen is forradalmi dolog, és látszik hogy hány ember érzi személyes sértésnek, hogy van aki ezt meg meri tenni. Ez kökemény szemellenzős vakhit.

És annak ellenére, hogy én hiszek az evolúcióban azt látom, hogy a Chavez által képviselt gondolatok közelebb vannak annak általam valószínűsíthető igazi formájához.