• kukacos
    #1165
    "Mit állítottam? Hogy 1) nem nézel meg forrásokat, hanem a hitedről beszélsz"

    Talán ha nem csak írnál, hanem olvasnál is, felfogtad volna, amit az elején elmondtam: amíg nem nézzük meg az eredeti forrásokat, addig bármit csak a reputáció alapján lehet mondani, meg a sejtéseinket használhatjuk arról, hogy hogyan lehet kitömködni a lyukakat, tehát NYILVÁN javarészt a "hitünkről" beszélünk. És ezzel az égvilágon semmi gond nincs.

    "olyasmit állítasz, ami a megvizsgált dokumentumokból nem következik. Ez utóbbira példa az, hogy te szerinted Ertel transzformálgatta az adatokat. Az első kérdésem azonnal ez volt, hogy ezt hogy érted, mutass konkrétumokat."

    ... és én mutattam is, pontosan úgy, ahogy az elején a "hitem" alapján megjósoltam: Ertel transzformálgatta az adatokat, és rossz teszteket futtatott egy ilyen kis mintahalmazon, ami hazugság. Ez lett? Ez lett. Működik a "hitem"? Működik. Megint valami, amivel normális esetben nem kell órákat eltöltenem, csak ha bugyuta fórumvitákba keveredek, így foglalkozhatok érdekesebb kérdésekkel, ahol a "hitem" nem ennyire erős.

    És igen, a te világnézeted is csupa hitből épül fel, és igen, össze lehet hasonlítani a hiteket bizonyítékok és predikciós erő alapján, és igen, a te NWO-s hiedelmeid nem is említhetők egy lapon az én azon hiedelmemmel, hogy az asztrológia lózung. Szóval megint más farkával akarod verni a csalánt.

    "nem transzformációról volt szó a cikkben (Ertel féle kritikát összefoglaló cikkről beszélek), hanem pl. arról, hogy Carlson által számításba nem vett adatokkal számolt Ertel."

    Fogd már fel, hogy Carlson számolt minden adattal, amit Ertel úgy állított be, hogy nem. Carlson feltehetőleg épp azért nem végzett el még harminc numerikus tesztet, mert pontosan látta, hogy az már statisztikai bullshit lenne. Ebben a bullshitben tapicskol Ertel, te meg pózolsz hozzá. Nem kell ide semmi számmágia, nézd már meg az eredeti cikket: az adatok magukért beszélnek.

    "ez lenne sorban a sokadik, amiben nem arról van szó a valóságban, mint amiről beszélsz."

    Mondjuk úgy, hogy ez lenne a sokadik, ahol szellemi képességeid láthatóan nem érnek fel a problémához.

    "igazad van, Carlson tényleg bizonyította azt, hogy az asztrológia nem működik."

    A fene se állított ilyet, de most már nagyon idegesítő, hogy úgy csinálsz, mintha kommunikálnál, a valóságban meg saját magadat nyalogatod tükörből.