JMáté#1140
Minden egyes állításodat tételesen cáfoltam forrásokkal alátámasztva. De ezt rajtam kívül még legalább 3 másik ember is megtette. De te mindig előállsz valami teljesen mással (ugye az egész onan indult hogy van-e evolúció) hogy "jó,jó de én nem is ezt mondom hanem...". Mint az a híres hangszeres bohócszám: van máááásik! Most már nem is tudom miről beszélünk, csak az világos hogy akárhol sarokba szorítunk mindig jön hogy te nem is hiszel ebben igazából, csak van aki igen, mi meg nem zárhatjuk ki. De tényleg. Onnan indultunk hogy nincs evolúció. Erre te: nincs, ez hamisítás, az hamisítás, stb. Aztán végül csak kiegyeztünk abban hogy te nem is mondtad hoy nem iagz, csak hogy van aki szerint nem tudományos. De pl. az asztrológia sem az, de jól kiegészíti. Aztán cirka 300 kommenttel később "én nem is mondatam hogy hiszek az asztrológiában, de ti sem vethetitek el csak mert ellenkezik a hivatalos állásponttal". Aztán most már ott tartunk hogy a hivatalos álláspontttal is egyetértesz, csak én nem értem. Meddig akarsz még hátrálni?