• JMáté
    #1118
    "Jaj, te ne magyarázz, te hoztad elő azt a cikket, amiről kukacossal vitatkozunk. Hol voltál a vita során? Sunnyogtál? Tisztán bebizonyosodott, hogy úgy hoztad fel az adott írást, hogy nem tudtad, hogy az mit bizonyít és mit nem."

    Nem tudom hányszor kell még neked elmagyarázni hogy az egy jól elvégeztt kísérlet volt, és ha az nem sikerült, "élesben" sem fog.

    "Asztrológiában nem hiszek (hol írtam ilyet?), hanem titeket kritizállak azért, hogy úgy állítjátok hogy nem működik, hogy nem tudjátok, hogy nem működik, csak hiszitek."

    Nem ismert a háttérmechanizmus, ellenben profi kísérlettel cáfolták hogy nem működik. Erről nincs mit vitázni.

    "Ezotéria más kérdés, ott le is írtam, hogy mik azok az elgondolások, amikkel egyetértek. Kellett hozzá hit? Nem. A hitemről beszéltem? Nem. Akkor meg? Melyik az az ezotériából származó elv, amivel nem értettél egyet, mert nekem azzal kapcsolatban csak hitem lehet?"

    Amiket leírtál az egy rakás babona, amiket a tudomány 1000 szempontból megviszgált, vagy cáfolt vagy igazolt, lényeg hogy nincs benne semmi különös. Nem egy önálló entitás hogy úgy mondjam. Ha te az általad említett dolgok közül a létezőkről sem akarod tudni hogy hogyan működnek, az a te bajod. A tudomány tudja, nem kell kiegészíteni. A többi amit mondtál hogy a hitetlenek úgyis bizonyítékokat fognak követelni de mi nem ezzel foglalkozunk, az meg csak az önvédelem része a dolognak. Mint mikor a "tutira jól működő" termékre apró betűvel ráírják hogy az esetleges azonnali halálért nem vállalnak felelősséget. És jé, tényleg nem vállalnak. Tehát ez is igaz volt! A teleshopban mindig igazat mondanak!

    "Vallás meg baromság és semmi használhatót nem állít? Csak az agymosásra koncentrál és hatalomra törekszik? A nagy fenéket. Ez megint csak a hitetek, hogy legyen kifogás, hogy miért nem foglalkoztok vallási tanításokkal."

    Az ellenkezője meg csak a te hited. Hogy legyen kifogás miért foglalkozol felnőtt létedre mesékkel.

    "NWO-ról mit tudsz? Gyere át az NWO fórumra, kicsit elbeszélgetünk... Ha meg annyit tudsz az egészről, amit a szkeptikusok klubjában hallottál, akkor vissza lehet venni, ahogy a vallásokkal kapcsolatban is, és minden más témával kapcsolatban, ahol csak nagy arc van, tudás meg semmi."

    Ez csak egy B-kategóriás összeesküvéselmélet. Ha neked jó így élni, csak rajta. De ne terjeszd a hülyeséget. Te valahogy mindent TUDSZ. Mondd már el hogy honnan. Onnan belülről? Érzed az erő rezgéseit, ifjú Skywalker? Nem tudom hogy nem veszed észre, de eddig még kb. semmit nem bizonyítottál, semmi mellett nem érveltél, mi meg minden baromságot megcáfoltunk. Csak tettél néhány homályos kijelentést, mondtál valami olyat hogy a dolgok megismerhetők, aztán megint mindenféle sikamlós izé. Mondok is meg nem is. Ez hit is meg nem is, igaz is meg nem is, az asztrológiét nem cáfolták, de nem is mondtam hogy hiszek, csak hogy hogy a tudománnyak jól kiegészítenék egymást, stb.

    "Bakter! Méghogy döntetlen!"

    Hát ja. Igazából kurvára nyertünk kb. 500 kommenttel ezelőtt.