remark#1117
Jaj, te ne magyarázz, te hoztad elő azt a cikket, amiről kukacossal vitatkozunk. Hol voltál a vita során? Sunnyogtál? Tisztán bebizonyosodott, hogy úgy hoztad fel az adott írást, hogy nem tudtad, hogy az mit bizonyít és mit nem.
Hol van itt az 1-1?
Asztrológiában nem hiszek (hol írtam ilyet?), hanem titeket kritizállak azért, hogy úgy állítjátok hogy nem működik, hogy nem tudjátok, hogy nem működik, csak hiszitek.
Ezotéria más kérdés, ott le is írtam, hogy mik azok az elgondolások, amikkel egyetértek. Kellett hozzá hit? Nem. A hitemről beszéltem? Nem. Akkor meg? Melyik az az ezotériából származó elv, amivel nem értettél egyet, mert nekem azzal kapcsolatban csak hitem lehet?
Vallás meg baromság és semmi használhatót nem állít? Csak az agymosásra koncentrál és hatalomra törekszik? A nagy fenéket. Ez megint csak a hitetek, hogy legyen kifogás, hogy miért nem foglalkoztok vallási tanításokkal.
NWO-ról mit tudsz? Gyere át az NWO topikba, kicsit elbeszélgetünk... Ha meg annyit tudsz az egészről, amit a szkeptikusok klubjában hallottál, akkor vissza lehet venni, ahogy a vallásokkal kapcsolatban is, és minden más témával kapcsolatban, ahol csak nagy arc van, tudás meg semmi.
Most, hogy a ti stílusotokban írtam le, felfogod végre? Mert ha az ember udvariasan célozgat a hiányosságokra, akkor simán átléptek mindent. Csak azt veszitek észre, mikor a betonfal az arcba csapódik.