• remark #1114
    Csak hogy arra a kérdésedre is válaszoljak, hogy "mit akarok itt elérni": Nem az asztrológiát védem. Nem az evolúciót támadom. Nem a tudományt támadom. (Meglepő, mi? Meg mertetek volna esküdni rá, hogy ez így van, igaz?)

    Kizárólag annyit teszek, hogy rámutatok azokra a hibákra, melyeket érvelés közben vétetek.

    Lehet hogy az asztrológia nem bizonyítható tudományos módszerekkel. Lehet hogy az evolúció elmélete úgy jó ahogy van. Sok minden lehetséges. De egy dolog biztos: a hozzászólásaitokból nem derül ki az, hogy ti ezt TUDNÁTOK is. Hanem csak az, hogy HISZITEK.

    És hogy te vagy az egyik legnagyobb hívő, ez sikerült alátámasztanom az eddigi beszélgetésünk során konkrétumokkal.

    Ebben a legutóbbi hozzászólásodban is félrebeszélsz: bebizonyosodott, hogy úgy fogalmaztál meg kritikát, hogy meg se értetted, hogy miről szólt a cikk maga. Miután ez bebizonyosodott, te legyintesz, és azt mondod, hogy jól van de ez mit sem számít, hisz ott van 36 másik publikáció, mely azt bizonyítja, hogy az asztrológia nem működik, így azt sugallod, hogy tulajdonképpen felesleges érteni, hogy miről beszél Ertel, mert bármit is csinált, az kizárólag bűvészkedés lehetett, hisz "mindenki tudja" (mind a 36 másik forrás) hogy az asztrológia nem működik.

    Na most a "mindenki tudja, ezért felesleges gondolkodni", ez konkrétan az a csordaszellem, ami a tömegmanipuláció alapját képezi. Ezt azért is fontos kiemelni, hogy érts, hogy miért pont egy "NWO-s" állt le veled vitatkozni. Hát azért, mert egy "NWO-s" tudja, hogy mit műveltek itt, mert egy NWO-s már számtalan ilyen esetet látott, így könnyen beazonosítja, ha egy újabbat lát.

    Tehát egyetlen konklúziót tegyetek el a jövőre nézve a kollégáiddal együtt: mikor azt állítjátok, hogy tudtok valamit, akkor legyetek biztosak abban, hogy valóban tudjátok. Mert amit csináltok, az szimplán a hit alapján történő prédikáció.