Darksiders 2
  • DarkSector
    "viszont most kicsit összezavarodtam, mert nálam nem ilyen ellenek jöttek és nemcsak ennyiszer"

Egyrészt ez valóban nehéz, de ez nem főellenség, azt hittem a főellenségre gondolsz...meg azért lehet mert a srác is Normal-on mehet, mert nekem is ez van Normal-on...kb 10 kicsi 2 hullámban és utána 2 nagy genya.
    Mindegy akkor tárgytalan, mert már innen továbbmentem és nem tudok visszamenni, de akkor majd a nehezebb fokon. :)

Ezt max akkor tudnám teljesíteni szerintem ha annyit engedünk a megkötésen hogy sebződhetek, de csak 1 életcsikkal éljem túl...azt inkább tudnám...:D

Persze ezt sebzés nélkül azért elég gáz az tuti...a sima aréna részeknél nem mindig tudom megoldani hogy ne veszítsek életet, hisz akkor nem lenne kb 100+ halálom...szóval ezzel nem igazán fogok tökölni szerintem meg videót felvenni meg feltölteni max ha lesz időm...csak csinálok majd erről a részről egy mentést és majd visszatérek rá...

mindegy azért a főellenséget kinyírni is jó móka volt, mert nagyon oda kell figyelni rá...:D eddig a legszarabb ellenség azokból amikről vettem fel videót.