Darksiders 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
Pedig sztem a Citadelbe nem is vészes, az Edge in the Shadowba viszont könnyen lehet elsõre agyfaszt kapni.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

pxxl
jah jó buli ami ott van 😄 egy ideig elvoltam vele este aztán meguntam ezt a portálozást 😄

All hail the double x!

wesker24
Jah akkor az Ivory Citadelban vagy Good LUCK to you You need it ! <#hehe>
tomsolo
Welcome to the Citadel.

pxxl
most kaptam meg a Voidwalker-t

All hail the double x!

wesker24
Hát fejlödni fejlödsz de azt már csak akkor irja jóvá ha New Game+- kezdesz !

Azt meg nem tudom megmondani hogy mennyi van hátra amig nem tudom hol tartasz jelenleg de ha már LVL 20 vagy akkor gondolom már a végefelé lehetsz !
wesker24
Jaja csak 22 a max szint elsõ végigjátszásra habár tovább fejlõdsz de azt csak akkor számolja el ha New Game+-ot kezdesz akkor jóváirja az összes olyan XP-t amit az elsõ végigjátszás során szereztél !
pxxl
csak 22? most vagyok 20 😄 akko már nincs sok? 😞

nembaj new game+ lesz 😄

All hail the double x!

wesker24
Az még semmi ami még jobb jön a Voidwalker tovább fejlesztett változata a Phasewalker az már képes a múlt és a jelen között utazni ! xD
wesker24
De 100 Wave van de abban ne is reménykedj hogy megfogod kapni a meghivodat a további 50 szintre !

Elsõ végigjátszás max lvl 22-ig megy nem fejlödik tovább !

A Crucible is csak az elsõ 50 Wave-ig megy elsõ végigjátszás alkalmával !

Néztem videot Youtube-on és ott olvastam hogy a másik 50 Wave csak akkor nyilik meg ha neki állsz még 1x a játéknak csak New Game+-ban !

Szóval New game+-ban kapod meg a meghivód pont akkor amikor az elsõt is kaptad az elsõ végigjátszás alkalmával ! Mert a srác lvl 30 volt amikor az utolsó 25 Wave-ot lenyomta a Crucible-ben !
Rosszul írtam tényleg a meghívó kell. Az utolsó menetet is úgy kapjuk meg (75-100-ig)??

51-75-ig nem csak 25-ös színtõl lehet menni az arénában?

pxxl
jah úgy jött az elsõ is 😊

All hail the double x!

tomsolo
Anonymous fogja postázni a leveles/kigyós ládádba

pxxl
ahm. hol? vagy majd jön magától szembe, mint általában minden? 😄

All hail the double x!

tomsolo
összekell gyûjtenyie hozzá a meghívót

pxxl
fúdejó 😄

btw levertem az arénát 50ig, de nem kaptam levelet, hogy mehet a köv. szint. vagy nincs több? nem 100 wave van? <#fejvakaras>

All hail the double x!

Loál János
Azért valamennyire intelligens a kesztyûd; ha a látótérben van a lila gyûrû, akkor nem a pisztolyt fogja elõvenni.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

pxxl
hjajj már az a lila kéz még ok, aztán a soul splitter is elmegy, de most meg a portal klón :\

amúgy érdekes, hogy másztam fel a falon, és volt 2-3 kiszögellés felfelé, és elkapta azt a gyûrût a portalos izéval, amit elvileg csak a lila kézel lehetne 😄 de csak 1x.

All hail the double x!

wesker24
Az még csak a Kingdom of The Dead legeleje amikor mész a Dead Lordhoz az Eternal Throne-hoz !
Te akkkor a Deth Kingdome pályán vagy a Dead Kingnél onnan még bõven szerintem. Nekem elsõre a teljes game 26 óra lett, csak a lost relic, meg Vulgrim könyv gyûjtögetés maradt.

DarkSector
Igen a lila kéz amivel odahúzom magam....

"Oks, ott vagyok a csontvázaknál, felmentem a repülõ szarra, és most lementem mélybe egy verembe ahol piszoksok csontváz van...😄
Majd holnap folyt köv.

8:22 percnél vagyok, feltételezem majdnem a fele...

(még nem kellett vásárolnom meg nem kellett item-eket használni sem)"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
Ha megvan a Death Grip akkor még nagyon sok van hátra !
Myselor
azért van 1-2 gondolkodós rész arra gondoltam,ami nem mondható egyszerûnek😊
CalebJoe
az az odahúzós kéz akkor még sok van hátra
Seth
Hányadik térképen vagy?

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Csak 1 kérdésem van.
Honnan lehet tudni hogy kb hol tartok?
Most pl teszemazt a lila kéz megszerzése kb a játék hány % lehet megközelítõleg?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

CalebJoe
hát szerintem meg ugyancsak könnyû hack & slash lett még talán könnyebb is mint az elsõ rész, de hát mindenkinek más a nehéz😊
Myselor
tökre igazad van,de ennél a játéknál ez nem jellemzõ,nagyon sok szopatós rész van benne😊
CalebJoe
Látod mondtam hogy nem a játék a nehéz hanem te vagy figyelmetlen pedig a mai játékok eléggé az ember szájába rágják hogy mit kell csinálni, néha ez már kurva idegesítõ.
Myselor
dehogyis nem egy párszor felhívja a figyelmedet hogy O és fast travel😊
Ja kérem, ha hamarabb rájövök, hogy van fast travel a játékban, akkor nem barangolok feleslegesen órákat! 😞((((

Egy tutorial sem "mondta" az elmúlt 20 órában. 😞

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Tökömbe ezzel a játékkal, elakadtam megint. Legyõztem Basileust, meg van a harmadik szellem, de nem tudom merre kell visszamenni a Dead King-hez. Amerre bejöttem, ott egy rács van, és semmivel nem tudom kinyitni.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Myselor
ja oké már megilyedtem hogy én vagyok ennyire buta hogy nem találom ^^
Videóbeállítás egy picit késik, de lesz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Myselor
én nem nagyon értem a végét.vagyis nem az csak nem nagyon tudtam lekövetkeztetni hogy mi lesz,valaki aki egy kicsit jobban tudja elmondaná?😊
Hú végig is vittem. Nagyon klassz lett a vége is meg az egész tetszett ilyen gyûjtögetési feladat maradt még meg az arénát fogom végig tolni. Kiváló lett nagyon tetszik a látvány is.

Myselor
egyébként nem arról volt szó hogy ezzel az patchel majd kapunk videóbelállítási lehetõséget is a játékba?én nem tapasztaltam ilyesmit.valaki mesélne arról hogy milyen változást vett észre?😊
hello
jó kis game csak annyi gondom van vele hogy pont az utolsó részt nem tudom meg csinálni mikor kapom a phasewalkot mert arra nem reagál a akor a falon semit igy nem tok tovább menni van erre valami megoldás vagy teljes restart a játéknak? 😄
pxxl
lol milyen possessed kaszát vettem Vulgrimtõl, pedig csak Ornate Box-ért fizettem 😄 <#finom>

btw mi az a piercing damage? <#fejvakaras>

All hail the double x!

Köszi akkor lesz ott móka 😊

zzeN
Mai patch:

" In this patch your key mappings will revert to defaults.
 Added Key Bindings option to the Pause Menu. (Previous location on the Moves List still there)
 The V-sync graphics option is now functional.
 Reaper Form now triggers correctly when using a Keyboard.
 Video Settings save to the Steam Cloud correctly.
 You can now sacrifice items below the 3rd row in the Possessed Weapon menu.
 Target Reticules align properly at all screen resolutions.
 Addressed crashes in Blackstone, including at the 2nd lever and during the Lilith cut-scene.
 Various gameplay progressions fixes."

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Seth
100 wave,have fun 😄

PSN ID.: Beegabor

Mennyi a max szint? A Crucille arénában hány wave van?

pxxl
az engem is megszopatott 😄DD alig voltam ideges 😄

All hail the double x!

wesker24
A kivégzés pedig alapból az E betû ennyi !
tomsolo
alapban E betû

dante3
Minden szart beállítottam a gombokra, de egyikre sem csinál kivégzést, pedig a polipfejû csapkodós faszkalapot másképpen nem lehet kinyírni! 😞
Beleszarok, bekaphatja...<#levele>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

dante3
Köszike! 😊

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

wesker24
Lépj ki és próbáld ujból ennyi ! Én is ragadtam már be falba ujrakezdtem és annyi !