1540
Darksiders 2
  • wesker24
    Olyan nincs hogy újat kérsz a sárkányos szobortól mert nem fog adni !

És amit szereztél az rajtad marad egészen addig amig nem találsz jobbat és majd azt viseled majd !

Amit egyszer megszereztél a sárkányos szobortól azt már nem kérheted újra.

Nyomj egy Esc-et menj arra hogy Key Bindigs és ott állitsd be az Inventory-t amire csak akarod alapból O betü menj a Kalapács fülre és ott lesznek majd az extra cuccok és ott mutassa hogy hányas szint kell neki !
  • krisztajo
    Köszönöm szépen a választ!
    De azt nem írtad meg, hogy mi történik, ha újabbat kérek a sárkányos szobortól?
    Eltűnik ami rajtam van vagy megmarad?
    Illetve amit már kértem az kérhetem újra?
    Az Offline cuccokról van szó.
    Én nem találtam meg hol mutatja mettől tudom használni.
    Hol keressem?
  • pxxl
    jah arra gondoltam, hogy később visszamegyek, és leverem megint a bosst, hogy kezdhessek new game+-t. :) ty
  • wesker24
    Ha arra gondolsz hogy elsőre kitoltad és felajánlja hogy akarsz e New Game+-ot kezdeni és ott arra mész hogy nem akkor automatikusan a legutolsó save-hez rak vagyis a Tree of Life-hoz és onnantól kezdve akkor vered le a Bosst amikor csak akarod !

Persze érdemes majd New Game+-ot kezdeni mert a Crucible Utolsó 75-100 Wave-ja csak akkor nyílik meg ha eléred a lvl 25-öt !

• pxxl
    amúgy a főszálat végignyomtam, és kérdezte, hogy new game+-ot akarok-e. mondom nem. később leverem a csávót, akkro megint adja a new game+-ot ugye? :D remélem...
  • wesker24
    Amit nem tudod hogy hivnak az a Frenzy Necro ágon Harbinger ágon meg a Reaper Storm !

Jah én is ezt szoktam csinálni Ghoulok megidéz lefoglalják Defense aktivál Lightning Damage-al megspékelve majd végül jöhetnek a Hollók !

jahe nekem is ilyen kaszám van csak nálam Health on Crit van minden egyes kritikus találatnál visszatölti az életerőt a cuccaim meg gondoskodnak arról hogy a Wrathot is visszatöltse !

Amugy sikerült megdöntenem a saját rekordom !

40 perc alatt lenyomtam mind a 100 Wave-ot ! :D

1-25 Wave: 9 perc
    26-50 Wave: 9 perc
    51-75 Wave: 10 perc (Itt a Deposed Kingnél idöztem sokat)
    75-100 Wave: 12 perc (Itt meg a Final Bossnál)

Összesen : 40 perc
  • pxxl
    jah rájöttem :D

ghoul-ok alapból le vannak hívva, utána az a 20. szintű képesség necro ágon (nemtom a nevét hírtelen) aztán megint a ghoulok. addig a hp-mat tölti vissza a fegyó, és csak az uccsó pillanatban mennek a hollók hp-t csipegetni :D reaper formot szinte sose használom, d lehet h itt kell majd :D a bossig nem is használtam hp-s flaskát :) qva jó ez a 16%-os healt steal a kaszán :P
  • wesker24
    Hát jah a 75-ös Wave Bossa a Deposed King eléggé nehéz ott nagyon észnél kell lenni hogy mit csinálsz én benyomtam a Ghoulokat hogy mig lefoglalják addig én csapkodom ezerrel !

Jah és eszméletlen nagyokat tud sebezni az Aréna egyík legnehezebb Bossa !
  • pxxl
    paszmek 75-ös wave-et elbuktam az uccsó pillanatban, mert nem figyeltem a hp-mat...túlságosan is rábíztam magam a kasza Healt Steal-jére, meg a hollókra, pedig 5 hp-s flaskám volt :\ alig voltam ideges :| :D
  • Solid Snake
    Igazad van,de hol a videó?
  • DarkSector
    Értem ha szíveden viseled a Darksiders 2-őt, de a sértődést nem vágom.

Valamint semmilyen téma erről nem volt megnyitva már kapásból a legelején tisztán mondtam hogy ezt nem ...
    Sem videóba, sem magamnak nem fogom...mert ISZONYATSOK idő.

Szóval részemről az elején csukva volt ez a dolog. :)
  • pxxl
    ne hergeld :DDDD
  • wesker24
    Akkor nincs miről beszélni és ezzel le is zártam a témát többet nem szeretnék róla olvasni hogy igy meg úgy !

• DarkSector
    Erős idegzettel!

• DarkSector
    Már sokan unják a témát, nem írom le megint hogy miért nem lesz aréna videó, ezt kitárgyaltuk steam-en is...:)

A No Damage-os téma az csak érdekességból csináltam, ez ne azt jelenti hogy olyan hipp-hopp mindent meg lehet így csinálni...
    kezdetekben csak arról volt szó hogy egy élettel azt hogy nem értek hozzám az adott videókban az azért volt mert úgy láttam hogy aránylag pár óra alatt megoldható, és nem beszélve a felvételről-konvertálások és feltöltésekről...az Arénaharcos témák már kapásból a hosszúságuk miatt szinte lehetetlen és felvehetetlen...legalábbis az én gépemmel.
  • wesker24
    Ha ennyire a kihívást keresed akkor vidd végig a Soul Arbiter Maze-t !

Ugy hogy hozzád sem érnek (No Damage)
    Nem használsz Health Potiont se !

Szóval várom a videodat a Soul Arbiter Mazeről !

Vagy az kimaradt nálad ? Mert ugye az Side Quest és Chancellor adja !

Majd ha legyőztél 3 Tormentor-t és 2 Bone Giant-et ugy hogy hozzád sem érnek akkor majd szólj !
  • DarkSector
    Amúgy ha ti nem adtatok volna ötleteket, hogy á ezt meg azt nem tudod megcsinálni...nem lettek volna videók meg nyugiba így játszottam volna, szóval ti kezdtétek. :P
  • DarkSector
    Sok-sok név hangzott el a játékban, nem foglalkoztam nagyon vele, hogy most tudnom kéne ki az a Thane.
    Meg aztán nem is érdekelt...most csak azért volt fontos mert a ti ötletetek miatt konkrétan őt kellett megtalálnom.

Igen, nem használok semmit.
    MÉG nem.
    Majd fogok...csak először így nyomom ameddig tudom, mert kíváncsi lettem ha már eddig sikerült meddig tudom megállni hogy így elmenjek...úgyis nekiállok nehezebb fokon RÁREK még használni a cuccokat.

Valamint a gondolkodást nem úgy értettem hogy egy fejtörővel egyenlő vagy nemtudom mekkora ész kell hogy kigyakorold a taktikát.
    Vagy kell hozzá kis szerencse meg ügyesség, mert sok helyen hiába tudom fejben mit akarok, gyakorlatban nem ilyen egyszerű összehozni...legalábbis nekem.

A lényeg hogy úgy értve logika vagy gondolkodás, hogy az "elé állok mint egy fasz és ütömvágom"-tól azért furfangosabb dolog.

Nem sértésnek kell venni ha ti használjátok, de fordítva sem fer...nemtudom mit zavar titeket, hogy elsőnek így szeretném megcsinálni.
  • jarlaxxe
    Nekem is feltünt már ez vagy vakit a srác vagy...
  • tomsolo
    Loál.

Egyetlen kombót sem használsz, semmit a loot/possesion rendszerből, semmit a skillekből, nem tudsz felismerni a játékban egy npct(Thane)... sazl tényleg tele van a játékod megfeszített gondolkodással. :D

Kihívásnak szép kihivás, de ne nevezzük már ezt érett gondolkodó játéknak :)

• wesker24
    Az elején amit kapsz fegyvert az csak a játék elején lesz hasznos kb addig amig el nem éred a Lvl 10-es szintet utána már nem fog sokat érni és ne aggódj ahogy haladsz egy re jobban a story-ban ugy dobnak majd a Bossok cuccot ileltve tudsz majd vásárolni a trade-rektől !

A sárkányos szobor az az hol egymás közt lehet csereberélni tárgyakat ha eredetiben van meg !

Offline-ban meg kapsz egy pár cuccot amivel a játék elején elboldogulsz de semmi több nem fogsz onnan több cuccokat kapni dobnak neked majd a bossok sokkal jobb cuccokat mint amiylet a sárkányos szobornál kaptál !

Ki van irva hogy hányas szinttől lehet öket használni amig el nem éred azt nem fogod tudni használat ba venni !
  • DarkSector
    "aztán kb 1 perc alatt leverhetnéd, ha férfiasan odaállnál, és a kombókat nyomnád, meg a reaper-t, hollókat, hullákat..."

Férfiassan? Jah izomagyként?
    No logika, vagy gondolkodás?

Ez nem az én stílusom... :) Az nekem túl egyszerű...ez hogy kerülgetnem kell mert nem érhet hozzám sem a nagy sem a kicsik sem a láva...ez nekem több kihívás.
    Az izomagy módszerrel nem halnék szinte, míg ezzel párszor meg is halok...

A kalapáncsom még így is nagyokat sebez, pedig nem vettem vagy kovácsoltam hanem sima enemy-ből esett ki.
  • krisztajo
    Sziasztok!
    Adjatok nekem egy kis segítséget.
    Én még csak nem rég kezdtem el a játékot.
    Épp most lettem ötös szintű.
    A sárkányos szobortól elvettem az első angyal diplomatás szettet.
    De nem teljesen értem mi a helyzet a többivel.
    Ha újat kérek, ami nálam van az eltűnik?
    Akkor is, ha csak egy darab van az újban és az előzőben több volt?
    És honnan tudom, hányas szinttől használhatok ezek a szettek?
    Az elsőt is előbb elkértem és nem szeretnék úgy járni, hogy elkérem az újat aztán és ott állok egy gatyában mert még jó darabig nem jó.
    Illetve amit egyszer elvettem a véglegesen eltűnik, vagy új kérhetem?
    Help!
  • pxxl
  • wesker24
    Na jelentem IGEN megcsináltam ! xD

Egy huzamban lenyomtam mind a 100 Wave-ot Halál nélkül ! xD

A Deposed Kingnél 75 wave elég nagy gondok voltak ahogy a 100 Wavenál is gondok voltak de sikerült !

Csak még igy se adta be a 101 Wave-ot mert ahhoz Lvl 30-nak kell lenned !

Na ezt csinálja utánam valaki ! 1 óra alatt mind a 100 Wave teljesitve !
  • wedge31
  • pxxl
    trainerrel bármikor
  • wesker24
    Na ezt is megértük a Crucible is teljesítve mind a 100 Wave lenyomva !

Habár van még egy extra 101 menet is ahol a Boss Wicked K egy Easter Egg aki a Darksiders I-ben is volt !

Ahhoz hogy megküzdj Wicked K-vel lvl 30-nak kell lenned egy szuszra kell lenyomnod mind a 100 Wave-ot ! xD

Valószinű ki az az állat aki egy huzamban lenyom 100 Wave-ot ? :D
  • pxxl
    még mindig beszari harcmodor ez. 2 kör futás után 2 klikk, megint 2 kör, megint 2 klikk... :D majd 8 perc ugrabugra. aztán kb 1 perc alatt leverhetnéd, ha férfiasan odaállnál, és a kombókat nyomnád, meg a reaper-t, hollókat, hullákat... :D
  • DarkSector
    Huh ezek a fegyó dolgok odébb lesznek eddig még csak annyit csináltam hogy amik lepotyogtak útközben vagy ládákban láttam mindig beraktam azt ami zöldbe vitte az értékeket...majd lesz sok lóvém úgyis később majd szerzek Ultimate cuccokat...mert tuti van olyan hogy LEGJOBB fegyver meg legjobb cipő meg stb.

Most ott vagyok egy bazinagy zöld szellemnél...ez sem nagyon gáz.
    Csak most meek aludni majd holnap kinyírom.
  • tomsolo
    Nem, az az utolsó előtti. Az utolsó egy rokon lesz. ;P
  • tomsolo
    Wavenél hasznos a forgószélopció+holló. Amit leszed wrathot nagyjából visszarakja, de kell ilyen fegyver(ek) ami tölt mindenre.
  • DarkSector
    Igen tudtommal legalábbis az ördög az a leguccsó nem?
  • tomsolo
    das ördög :D
  • DarkSector
    Ja és ennek az utolsó előtti boss-nak mi a neve? Csak hogy tudjam majd ha találkozunk. :D
  • DarkSector
    De azt nem értem hogy elsőnek akkor milyen fokozaton kezdted? Ha neked több ellenség van?
    HARD?
  • DarkSector
    Jó nem tudom mddig bírom még...majd kiderül most is azt hittem itt a vég. :)

A Wave-knál ha SOK KICSI van azt képtelenség figyelni, szóval ott nagy elyéllyel sérüélök, de a játék alatt amikor nem 2millió szörny kerget, akkor az azért más...az arénába énsem 1 csík élettel megyek az biztos...

Lehet akkor az angyalokkal még nem találkoztam mert nem rémlik ilyen ellenfél.
  • tomsolo
    Az utolsó előtti főellenség mindeképpen sebezni fog azt nem fogod megúszni, mondjuk sokat nem számít mert nem tudom akkor hogy könnyebb fokozaton mi a pék van :D

Megcsináltam Cruciable a 75 waveig, hát ha a Maze nehéz volt az utsó 50-75 gyilkos volt hogy két Deposed King kergetett. O.o

De ami a legszemetebb, az angyalok voltak meg főleg az a kis geci amelyik eltűnik majd villámoz/kaszaból/a megdöglik villámoz....
  • DarkSector
    "viszont most kicsit összezavarodtam, mert nálam nem ilyen ellenek jöttek és nemcsak ennyiszer"

Egyrészt ez valóban nehéz, de ez nem főellenség, azt hittem a főellenségre gondolsz...meg azért lehet mert a srác is Normal-on mehet, mert nekem is ez van Normal-on...kb 10 kicsi 2 hullámban és utána 2 nagy genya.
    Mindegy akkor tárgytalan, mert már innen továbbmentem és nem tudok visszamenni, de akkor majd a nehezebb fokon. :)

Ezt max akkor tudnám teljesíteni szerintem ha annyit engedünk a megkötésen hogy sebződhetek, de csak 1 életcsikkal éljem túl...azt inkább tudnám...:D

Persze ezt sebzés nélkül azért elég gáz az tuti...a sima aréna részeknél nem mindig tudom megoldani hogy ne veszítsek életet, hisz akkor nem lenne kb 100+ halálom...szóval ezzel nem igazán fogok tökölni szerintem meg videót felvenni meg feltölteni max ha lesz időm...csak csinálok majd erről a részről egy mentést és majd visszatérek rá...

mindegy azért a főellenséget kinyírni is jó móka volt, mert nagyon oda kell figyelni rá...:D eddig a legszarabb ellenség azokból amikről vettem fel videót.
  • DarkSector
    "Most beszarok, nemrég volt hogy 4 kaszás nő jött, majd egy minotaurusz vagy mi és utána 3 darab nagy dagadt GECI...ez beadta a kulcsot...nem könnyű de nagy nehezen ment..meglett kinyírtam mindet.

Most viszont elérkeztem a Halottak Városában egy részhez ahol jön 2 ilyen zöld trutymót okádó geci, félek tőle hogy itt fogok elsőnek használni health potésönt.
    Pontosabba az első szinten 1 nagy Farkas és a kicsinyei, második szinten ez a 2 zöld geci okádék, a harmadik szintem meg 8millió csontváz és vagy 6-8 varázsló"

Már pont írtam volna, de mondom teszek még 1 vagy 2 próbát....

És van Isten 2x-ra összeszedtem magam és sikerült a 3 rész 1 élettel. Hát ez húzós téma volt az biztos.
    Nem is maradt sok életem.