Darksiders 2
  • tomsolo
    Ha végig toljátok akkor felajánlja, hogy (A) sidequestezel tovább vagy (B) kezdesz újat mivel elérhető már a nightmare fokozat.

Ha újat kezdesz akkor ezzel a karakterrel megmaradnak az eddig megszerzett cuccaid és skilpontjaid, pénzed etc egyedül az agilityket bukod meg, hogy nem választhatod a nightmare fokozatot mivel azt csak egy teljesen új játéknál lehet és NG nem támogatja a ezek továbbvitelét.

Ha (A) választod akkor lényegében nemfogsz már több skill pontod szerezni tehát nem lesz teljes a skill fád.

Ha (B) akkor minden marad csak újra végig kell vinni, cserébe erősebb fegyvereket cuccokat kapsz szedsz össze - Vulgrim mindjárt ad 2 plusz cuccot az elején - cserébe az ellen is erősebb valamivel. Hogy mennyire erősebb azt nem tudom, de Thane-t levertem úgy, hogy a kardot elő se húztam csak rá küldtem párszor a ghoulokat meg hollót :D. Érdekes bug, hogy újra meglehet venni nála a trainer cuccokat, de minek mikor minden megvan és használhatod.

Akkor van szopó ha B-t választasz, majd eszedbe jut hogy inkább A-t kellet volna ugyanis hiába rakod vissza a mentést C:\Users\[Username]\Documents\My Games\Darksiders2\[Language]vagy törlöd le teljesen nem változik semmi!

Az a megoldás, hogy elindítod a játékot majd a save választó oldalon tabbal kitörlöd, kilépsz a játékból és utána visszamásolod a backupolt mentésed.