1540
Darksiders 2
  • wesker24
    A SouL Arbiter Maze-ről nem is beszélve !
  • tomsolo
    Hát ha sikerült elakadni a Hearth of Mountainba, mi lesz veled a Citadellába vagy az Edge of the Shadowba...
  • koj
    Hol lehet a billentyűzetet átállítani a játékban? És a grafikai beállításokat?
  • vzajcev
    'Ha végig toljátok akkor felajánlja, hogy (A) sidequestezel tovább vagy (B) kezdesz újat mivel elérhető már a nightmare fokozat."
    (C) megölheted a varjút /előtte kedvedre meg is kínozhatod/
  • enlightened
    Hát nem tudom, nekem valahogy eddig minden ment ebben a játékban. Szerintem nem kéne emiatt frusztrálnod magad, jó, hogy végre van egy kis nehézség is a játékban manapság ez ritka, szerintem ennek örülj. De a DVD-t semmiképp se törd össze, mert attól nem változik meg a game, viszont később bánni fogod a tettedet. Amíg ezzel a játékkal játszol, tegyél el minden törékeny dolgot az útból.
  • bigbigle
    Nem feltétlen szeretem, de ez nálam kedv függő. De azért szerintem nem olyan nehéz ez a játék hogy ennyire ne tudd megcsinálni, ha meg tényleg ennyire nem megy akkor jobb ha inkább nézel róla videókat.
  • Ulthane
    Te szereted, ha adott esetben órákat kell bolyonganod, mire rájössz, hogy merre tovább? Az a normális, ahogy itt is írta valaki, volt olyan rész, hogy egy délutánja ment rá, mire tovább tudott menni. Szerintem ez nem normális.

Az lenne a normális, ha 3-4 nekifutásra menne minden, de hogy van, hogy tizenötödjére sem, az nem az.
  • Ulthane
    Dust a legritkábban mutatja stick nyomásra a helyes utat. Legtöbbször csak egyik helyről a másikra repked, s kurvára nem a jó irányban ül le.
  • CalebJoe
    Ezért van benne Dust azaz a varjúd, megnyomod a megfelelő gombot és ő mutatja merre kellene menni abból meg könnyű kiköveztetni hogy mit kell csinálni az adott helyen.
  • bigbigle
    Akkor nézd úgy hogy valakinek ez kihívás valakinek meg ez a normális játék nehézség. Ha meg nem szereted a kihívásokat, vagy azt hogy elakadsz akkor minek veszel ilyen játékot? (Vegyél valami autósat, ott nem fogsz elakadni. És ez nem kötekedésnek ment.)
  • Ulthane
    A játék hibája, mert ha átláthatóbb lenne helyenként, akkor nem lenne ez. Ha körbenézel a neten, rengetegen akadtak el ugyanitt. Akkor mindenki ügyetlen? :)

• DarkSector
    Megértelek, de gondolom ez csak pillanatnyi düh, hogy 1x-2x elakadsz. :D
    Mert ha csak ennyi a nemtetszés oka, akkor ez nem akkora tragédia.
  • CalebJoe
    már bocs de ez nem a játék hibája hanem a te ügyetlenséged és ez nem kötekedés
  • Ulthane
    Nem az ára a gond, az nem érdekel, az érdekel, hogy kb. 3 játék van egy évben, ami egyáltalán érdekel, ez volt az egyik. S azt utálom, ha fizetek is érte, és után nem élvezem a játékot, hanem felbassza az agyam. :)

na, ez a gond.
  • DarkSector
    Ja bocs azt hittem sima verzád van.

Hát kitartást, állítólag a madár jelzi merre az arra, de nagyobb élmény magad felfedezni a továbbvezető utat....:D
  • Ulthane
    13.900 volt a Limited Edition.
  • DarkSector
    14 ezret fizettél? :D
  • Ulthane
    Frusztráló egy buzi játék lett ez! Tizenegyedik órája nyomom, de már vagy háromszor meg kellett néznem videós végigjátszásban, hogy merre is az arra.

Most is elakadtam, a Heart of the Mountain küldi, felébresztettem azt a baszom nagy óriást, aki elgyalogol, a küldi meg azt mondja, hogy track him down". Na ja, csak épp nem találok ki abból a buzi templomból.

Nagyon remélem, hogy azt a tetves rohadt varjút a végén megölhetem, mert az egy buzi, össze vissza repked, hiába nyomom a bal sticket, akkor sem megy a jó irányba!!!

Erősen gondolkodom, hogy mindjárt fogom, s azt a kibaszott dvd-t darabokra töröm, 13.900 forint ide vagy oda!
  • tomsolo
    Ha végig toljátok akkor felajánlja, hogy (A) sidequestezel tovább vagy (B) kezdesz újat mivel elérhető már a nightmare fokozat.

Ha újat kezdesz akkor ezzel a karakterrel megmaradnak az eddig megszerzett cuccaid és skilpontjaid, pénzed etc egyedül az agilityket bukod meg, hogy nem választhatod a nightmare fokozatot mivel azt csak egy teljesen új játéknál lehet és NG nem támogatja a ezek továbbvitelét.

Ha (A) választod akkor lényegében nemfogsz már több skill pontod szerezni tehát nem lesz teljes a skill fád.

Ha (B) akkor minden marad csak újra végig kell vinni, cserébe erősebb fegyvereket cuccokat kapsz szedsz össze - Vulgrim mindjárt ad 2 plusz cuccot az elején - cserébe az ellen is erősebb valamivel. Hogy mennyire erősebb azt nem tudom, de Thane-t levertem úgy, hogy a kardot elő se húztam csak rá küldtem párszor a ghoulokat meg hollót :D. Érdekes bug, hogy újra meglehet venni nála a trainer cuccokat, de minek mikor minden megvan és használhatod.

Akkor van szopó ha B-t választasz, majd eszedbe jut hogy inkább A-t kellet volna ugyanis hiába rakod vissza a mentést C:\Users\[Username]\Documents\My Games\Darksiders2\[Language]vagy törlöd le teljesen nem változik semmi!

Az a megoldás, hogy elindítod a játékot majd a save választó oldalon tabbal kitörlöd, kilépsz a játékból és utána visszamásolod a backupolt mentésed.
  • Foxy0
    gomb=gömb
  • Foxy0
    vki tud segíteni?
    megakadtan egy pályán
    a pálya pedig amikor víz segítségével kell kinyitni az ajtót azutáni rész amikor egy gomb is van le van zárva az ajtó előtt meg egy fa rajta sziklák
    és nem tom mit kell a szikla gömbbel csinálni?
  • tomsolo
    Egyébként érdekes, de iszonyú ritkán használtam a Reapert... a forgószeles wrath végén annál inkább (ördögök bleh...:P)
  • tomsolo
    execution chance

Minnél magasabb, annál többször jelenik meg az ellenek feje fölött az ikon hogy kivégezze (nem kell leütni a maradék életét)

strenght / arcane

Strength is the physical damage dealt from weapons AND all the spell DAMAGE from Death's Harbinger tree.
    Arcane is all the damage dealt in Reaper Form and all the spell damage from Death's Necromancer tree.

crit = critical damage = kritikus találat
    erre van külön esély és erő illetve kritikus találatnál szintén vissza lehet nyeretni életerőt / wrathot

Gilt == lovetta, ha ilyen talizmánod van sokkal több lovét hagynak maguk után

a resistance / defense a bekapott ütések szempontjából lényeges illet a resi a speckó sebzések ellen (tűz, fagy, villá, méreg etc) jó
  • Mazarex
    az arcane a nerco ág varázslatait erősíti, pölö exhumenál a ghoulok több dps-t nyomnak
  • Hunter of Deer
    magas execution chance szint

ez mire jó amugy? :) meg az arcane crit? mert ezekre nem jottem ra :)
  • Shep
    Elvileg igen, mert van new game +
  • Lacc 88
    Ha befejezem a játékot és újat kezdek nehezebb szinten, akkor megmarad minden képességem és megszerzett cuccom (pl a fegyver, teleportáló kütyü, az a lélek szétválasztós képesség, stb...?

• bendáj17
    Köszi meg is próbálom.

Még egy kérdés: Mennyire függ össze a 2 rész? Játszottam az 1-gyel is.
  • wedge31
    A nélkül is megkapod ha eléred a lv6-ot.
  • wesker24
    A Keybindinget az O betü lenyomásával hozhatod elö és ott menj a gamepad ikonra ott betudod állitani a bill-t !

A reaper form-ot meg csak akkor kapod meg ha legyözted Thane-t !
  • bendáj17
    Hali nem rég kezdtem bele a game-be. A billentyűzetet be lehet állítani valahol? A Reaper Form-ot hogy lehet előhozni? (nekem azt írja hogy V gomb de hiába nyomom semmi)
    Köszi a segítséget.
  • tomsolo
    A holtak földjén ha megveszed a kombókat Draventől egész jó lesz az a balta... ;)
  • Loál János #748
    Ja, Deposed Kinget végül a sárkány kaszájával nyomtam le, szépen lángolgatott tőle. 3-4. próbálkozásra sikerült, asszem 16-os szinten voltam. De azé kurvaanyáztam párszor.
  • tomsolo
    Ja még egy tipp: aki megvette az használhatja a kigyós leveles ládát afféle tárólónak - ha van egy érdekes cuccod elküldöd magadnak ;)
  • Loál János #746
    Akkor jól csináltam, htx.
    Egyedül a lassú másodfegyvereket nem csipázom, a karmokat, gauntleteket szeretem használni, jól darál vele a srác. :O)

Pénzem elég sok van, 500k felett vagyok jelenleg, mert elvoltam a talált fegyverekkel, és pikkpakk megetettem a possessed cuccokat - egymással is.
  • tomsolo
    A shock is ugyanez, csak nem jégkockában szenvednek, hanem a földön fetrengve pógóznak...
  • wedge31
    Az ice sebzés nagyon jó, lefagyasztás mindig jól jön.
  • tomsolo
    4 vagy 5 upgrade lehetőség van (koponyák jelzik) ha betelik akkor fullos... utána beolvaszthatod ezt az egészet egy másik posssed fegyóba de csak egy plusz tulajdonságát használhatod fel...

Vulgrimnál lehet venni (random) possesed fegyókat - meg néha találni - Ő mindig az aktuális szintedhez ad fegyót (tehát ha 15 szinted van akkor 15s fegyót ad, talizmánnál nem így működik...)

Az ideális possesed fegyó ilyesmi sztem:
    - magas execution chance szint
    - wrath per kil (vagy hit az még jobb, de kurva ritka)
    - health per kil (vagy hit az még jobb, de kurva ritka)
    - ha magas az execution szint akkor jó lehet még a fentiekre ha kivégzésre tölt/ad életet/varázserőt(wrath haha)
    - legyen vmi speckó sebzési tulajdonsága, pl fagyás, shock etc. ezzel lehet lassítani őket

Fontos tudni, hogy a ruhák, talizmánok is növelhetik ezeket, érdemes v ráerősíteni vagy olyat hordani ami ad vmi más pluszt: pl strenght, resistance, defense...

Érdekes fegyvereket és ruhákat lehet venni a kereskedőknél, csak legyen rá pénzed...
  • pxxl
    asszem T hosszan nyomva. de nézd meg mi van rá beállítva :)
  • Loál János #741
    Aha, köszi.
    #740: nemtom, csak kontrollerrel nyomom.