Darksiders 2
  • tomsolo
    Pár tipp a lootra, skillre etc:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

- érdemes upgradelt cuccokkal nyomulni, főleg azonos tulajdonságú (tűz,fagy, villám, inferno etc) kombizni valamint olyan talizmánokat, ruhákat beolvasztani amik életet, wrath-ot (mi erre a jó magyar szó?) adnak vissza ütésenként.
    - az elején viszont nem kell ezzel szenvedni annyira, ha valamit eladtok valakinél minimális bukással vissza lehet vásárolni
    - Vulgrimnál lehet durva cuccokat zsákbamacskaként venni, de nemcsak pénzbe kerül hanem Boat Coins-ba is. A Death book fejezetekért ad kulcsot kincses kriptákhoz: ott jó sok cucc, pénz van van.
    - A mellékküldiknél sajna sokszor belefuthatsz olyanba, hogy nem éri el a szinted az elégségest és a bossok szétmorzsolnak mint a szart. PL Deposed Kinget level 18-19 alatt nem érdemes cseszegetni - ha csak nem vagy kigyúrva skill pontokba bár néha ez sem lesz sztem elég.
    - Skillezni úgy érdemes, hogy mindig fullozol egy adott tulajdonságot. A mindenhova egy kicsi, nem lesz célravezető. Ha nem vagy elégedett Vulgrimnál lehet resetelni a skill fát - ezer pénz. Én azt vettem észre hogy érdemes a Necromancerre rágyúrni a zombik nagy segítség ha sok az ellen. (Ezért érdemes olyan fegyverre rágyúrni ami minden ütésre rátölt a wrathra.) A Harbringer ág Teleport Slash és Harvest sztem lószar.
    - Az arénák ha másra nem is az elején jó lesz arra, hogy egy kis pénzt összeszedj.