1540
Darksiders 2
-
#580 A kinget például pont a teleportal és egy nagyon jó wrath per ütéses gauntlessel nyirtam ki lv14-en. -
bigbigle #579 Még annyi, hogy mikortól lehet megnyitni, és hol az arena módot? -
bigbigle #578 Köszi szépen. -
#577 Pár tipp a lootra, skillre etc:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- érdemes upgradelt cuccokkal nyomulni, főleg azonos tulajdonságú (tűz,fagy, villám, inferno etc) kombizni valamint olyan talizmánokat, ruhákat beolvasztani amik életet, wrath-ot (mi erre a jó magyar szó?) adnak vissza ütésenként.
- az elején viszont nem kell ezzel szenvedni annyira, ha valamit eladtok valakinél minimális bukással vissza lehet vásárolni
- Vulgrimnál lehet durva cuccokat zsákbamacskaként venni, de nemcsak pénzbe kerül hanem Boat Coins-ba is. A Death book fejezetekért ad kulcsot kincses kriptákhoz: ott jó sok cucc, pénz van van.
- A mellékküldiknél sajna sokszor belefuthatsz olyanba, hogy nem éri el a szinted az elégségest és a bossok szétmorzsolnak mint a szart. PL Deposed Kinget level 18-19 alatt nem érdemes cseszegetni - ha csak nem vagy kigyúrva skill pontokba bár néha ez sem lesz sztem elég.
- Skillezni úgy érdemes, hogy mindig fullozol egy adott tulajdonságot. A mindenhova egy kicsi, nem lesz célravezető. Ha nem vagy elégedett Vulgrimnál lehet resetelni a skill fát - ezer pénz. Én azt vettem észre hogy érdemes a Necromancerre rágyúrni a zombik nagy segítség ha sok az ellen. (Ezért érdemes olyan fegyverre rágyúrni ami minden ütésre rátölt a wrathra.) A Harbringer ág Teleport Slash és Harvest sztem lószar.
- Az arénák ha másra nem is az elején jó lesz arra, hogy egy kis pénzt összeszedj.
-
#576 Inventoryban van, gamepad ikon utsó tab. -
bigbigle #575 Köszi, bár így se jó valamiért, a bill beállítását meg nem is találom :) -
#574 Bedugod a gamepadot és UTÁNA elindítod a játékot. Ekkor ha minden jól megy felismeri. Viszont gamepaddal kicsit másképp lesz jó pár dolog - és ha jól láttam nem lehet átkonfigurálni(max annak a utilityjével) vagy kombinálni, és alapban auto aim van.
Bár lehet tévedek ezekben, mert nem volt türelmem szenvedni inkább beállítottam jóra a billzetet. -
bigbigle #573 Üdv,
Volna egy olyan problémám, hogy nem tudom hogy kell gamepad-ra átállítani az irányítást, mert billel meg nekem nehézkes (még a tárgyakat se nagyon tudom felvenni, és nekem alapból egybefolyik az egész bill.)
Aki tudna segíteni annak megköszönném. -
#572 sziasztok.Minap elkezdtem játszani a játékkal és egy olyan problémába ütköztem ami azért eléggé gázos. Az egyik pályán konkrétan a "The Foundry" amikor az óriás kőmonstrumhoz a köveket gyűjtjük a vállába.Az első követ sikeresen minden probléma nélkül elvittük de a 2.-nál jött a gubanc .. miszerint a segítőm beakad egy kődarabba ahol "megfagyott" és aztán eltűnt .. így nincs segítőm aki a hatalmas zöld követ elcipelje így megállt a játék .. valakinek valami tippje aki már találkozott ezzel a problémával..és talált is rá megoldást?! előre is nagyon köszönöm a válaszokat!U.I.:sajnos a játék mentett azóta. -
#571 Nem, én pont azt vártam amit kaptam és ezt mertem leírni. -
#570 Nekem inkább ugy tünik, hogy az elvárásaid voltak túl nagyok de javitsd ki ha tévedek. -
#569 Nálam 7-7,5 tehát közel hasonló. Egyébként tévedsz volt már nem 1x, hogy video sőt demo alapján azt mondtam ,hogy nem jó játék, közepes stb. és miután kipróbáltam a teljeset és változtattam az álláspontomon pl. Spacemarine de az ellenkezője is igaz azt remélem jó lesz és aztán mégsem erre jó példa a FC2. Úgyhogy nem mondom ,hogy nem szoktam néha én is kötni az ebet a karóhoz hogy bárki más is megteszi de ha arról van szó én igenis elismerem ,hogy ha mégsem úgy van valami ahogy előzőleg írtam de a DS2 esetében sajnos minden valóra vált amit előzőleg írtam. -
#568 Nem akartam a játék minden elemét pontozni.
De mondjuk a bossharcokat ki lehet még emelni legalábbis nekem nagyon tetszetek. -
ratgab #567 Igazság szerint a Darksiders-ök legfontosabb eleme a harc és a platform (ami úgy látszik jó is lesz), a többi csak mellékes. Legalábbis nekem.
Habár most a lootrendszer eléggé érdekesnek tűnik. -
ratgab #566 Oké! Így már értem!
Én is kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a következő részben (ha lesz). -
#565 Szerintem elbeszéünk egymás melett a véleményedel nekem nincs semmi bajom nem értünk egyet de az nem gond.
A gond az, hogy még megse jelent a játék de nekem már megvolt a negativ véleményed róla.
Fogadni mertem volna rá, hogy miután játszottál vele márcsak azért sem fogod ezt megváltoztatni.
Fan meg nem vagyok nálam ennyit ér a Darksiders 2:
Graf -7 jóindulattal
Hang -9
Story -7
Platform és puzzle -9
Harc -9
Összeségében erős 8-as vagy inkább 8.5-ös játék. -
#564 Azért járok ide mert érdekel a játék, pontosabban inkább a történet folytatása és ugyan monotonná válik de ezt próbálom orvosolni azzal ,hogy max 1 órákat játszom vele így nem olyan vészes. Úgyhogy részemről ilyen 6-7 pont a játék ez pont az a kategória amivel még egész jól el lehet lenni de semmi kiemelkedő nincsen benne. -
ratgab #563 Teljesen igaz! -
ratgab #562 Esküszöm jövő héten 4-5 óra játék után én kérek tőled bocsánatot, ha igazad van! Ezt itt most mindenki előtt megígérem. -
ratgab #561 Azzal nincs semmi baj, ha valami nem tetszik, de akkor mi a fenének jársz be ide már megbocsáss.
Ha végiggonolod tiszta fejjel ez a tetted, azért eléggé troll szagot generál.
Nem tetszik egy játék, nem érdekel egy játék nem járok a topikba. Ennyi.
Rendben! Kimondtad, ami nem tetszik. Megvitattuk. Nem értünk egyet. Lépjünk tovább. Komolyan nem értelek, hogy miért jársz ide vissza. Úgyse tudsz meggyőzni minket. Aki ide írogatott az utóbbi 2 hétben az valószínűleg rajongó (talán van 1-2 kivétel+ warez istvánok), így semmi sem tántoríthatja el őket, hogy élvezzék a játékot. -
#560 Mert le mertem írni ,hogy nem tetszik. Ilyen vagyok leírom a véleményem és ezekhez a dolgokhoz nem kellett játszani vele, mert ezek tényleg láthatóak voltak a videokból de a játékmenetet addig nem húztam le míg nem játszottam vele szóval ... Te is ilyen atomfan vagy akinek a játékra nehogy valaki rosszat szóljon mert azt lesavazod. (ezt is most hallom először) -
#559 Hagyjuk a sódert, neked már eleve death karaktere se tetszett a szinvilág se tetszet a loot rendszer se tetszett...folytasam?
Egy percet se játszottál a játékal de már savaztad, erröl ennyit. -
#558 Én nem sokat adok a kritikákra az a lényeg ,hogy az érezze jól magát aki játszik vele a többiek véleménye nem számít legyen az pozitív, vagy akár negatív. -
#557 Fene tudja, csak itt olvasok ilyesmit mindenhol 8-9 pont körül értékelik ami nagyon jó játékot sejtet és a metacriticen is 9 környékén van az értékelés.
Ettöl függetlenül természetesen elfogadom a véleményed. -
#556 Alapvetően nem rossz játék csak elhúzták, mint a rétest és ez a mindenből gyűjt össze 3-at mert akkor feléled a szörny dolog eléggé ötlettelen és marhára unalmassá teszi. Az első részben is gyűjtögetni kellett de ott azért jóval profibban volt megoldva az egész ez a fő bajom vele, hogy unalomba fullasztja saját magát és ez az amit itt nem lehet leírni, mert a mélyen tisztelt rajongóknak ez fáj. Lelkük mélyén ők is érzik ezt szerintem csak nem merik felvállalni. -
#555 Nekem tetszik amit eddig láttam belöle az onlive demó meg kimondottan marha jó volt.
Kedden majd okosabb leszek ha nem is sokkal... -
#554 Ja és vissza lehet olvasgatni nagyon kevés játékot szoktam leszólni, sőt inkább védeni szoktam őket. Viszont nekem is mint mindenki másnak van pár cím ami nem jön be vagy éppen nem annyira, mint más és ennek hangot merek adni, mert ez egy fórum ahol nem csak pozitív vélemény nyilvánításra van lehetőség. Ha ez nektek nem tetszik akkor a hiba bennetek van. -
#553 Na te is ezzel jössz? 2 játékról írtam ,hogy középszerű (ami továbbra is mondom ,hogy nem leszólás, mert a játékok többsége manapság sajnos ilyen) ezt meg Sleeping és egyből mindenki hogy csak állandóan szarozok. Bezzeg mikor ti szaroztátok a Rage-et meg a többi nekem tetsző játékot akkor én nem irkáltam nektek szóval be lehet fejezni. Az, meg hogy ti 2-3 video alapján megvesztek mindent arról én nem tehetek, de örülök ,hogy megengedhetitek magatoknak. -
ratgab #552 Jaja! Warezpistikék mindig a leghangosabbak! Mikor lopnak inkább kussolni kéne! -
ratgab #551 Nem! Aki megvette az várja az Európai megjelenést (aug. 21)! Ez csak a warezos roham volt!
Én se mókoltam vele, majd kedden leszedem. -
#550 A játék kifejezetten jó, sőt. Nekem még a grafikai is nagyon tetszik. A stílusa nem jöhet be mindenkinek, nekem bejön és a pályadesignről, kidolgozottságról nem is beszélek. Kiváló. -
#549 Tetszeni fog, itt csak a szokásos emberek savazzák akik a játékok többségével ugyan ezt teszik. -
#548 3600ft-ot azért csak megér ez is! -
#547 Nem valószinü de majd meglátjuk. Nálam a saját tapasztalat döntö. -
#546 Hát sokat nem veszítettél.
-
#545 Lúzer. A tolvaj banda már végig játsza mire te megveszed... -
#544 Még meg se tudtam venni... -
#543 Hát lehet jobban jártak :) -
#542 Senki nem játszik ezzel mindenki Sleeping Dogsozik! -
#541 Nem pörög a topic. Mi van, mindenki beleunt a gyűjtsél mindenből 3-at mókába? :)