• JMáté
    #45
    "Amugy meg az ember nem arra evolalodott hogy eros radisugarzasban tartsa meg a genetikai allomanyat stabilan. szal ha van hatasa a radiohullamoknak a DNS-re, akkor azzal szemben tuti nem vagyunk vedettek."

    Egyrészt az ember arra sem evolválódott hogy piros sportautóban ülve tartsa meg a genetikai állományát. Azonban én meg lennék lepve ha kiderülne hogy a piros sportautók rákot okoznak. Az pedig hogy a rádióhullám milyen hatással van a DNS-re pedig nem orvosi hanem fizikai kérdés. Pontosabban középiskolás fizika órai. A frekvencia ismeretében kiszámítható a hullám energiája. A DNS szerkezetének ismeretében becsülhetők a kötési energiák. Ha a hullám energiája nagyobb egyenlő a kötési energiánál akkor tudja a molekulát megbontani. A gammasugár például tud ilyet. A mobiltelefon nem.
    Ugyanaz történik mint a sertésinfluenzánál. A témához kicsit is értő látja hogy faszság az egész, de kevésbé hozzáértő ám magasbeosztású emberek félnek hogy mi van ha mégis veszélyes? Akkor őt fogják felelősségre vonni. Ezért álljunk be szépen középre. Mondjuk azt hogy veszélyes is meg nem is, kutatjuk is meg nem is, oltassuk is be magunkat meg ne is. Aztán amikor utólag már mindenkinek világos hogy mi történt, majd bemagyarázzuk hogy mi kezdettől fogva ezt mondtuk, legfeljebb csak félreértettek minket.