• torreadorz
  #44
  Nem. A fő oka hogy felnyomja a heréket a meleg testhez, ami magyar buszsofőröknél amúgy sem meglepő mert tuti hogy a 90% fecske alsógatyában van, a herék pedig csak alacsonyabb hőfokon üzemelnek megfelelően, ezért vannak a testen kivül.

  De ugyanez vonatkozó a legtöbb ülő munkát végző emberre, azaz irodai alkalmazottak stb.

  Viszont ennek mi köze a mobilhoz?

  Amúgy szerintem a normális mobilhasználat nem okozhat rákot, legalábbis nem önmagában.

  Egyébiránt, szerintem nem akkor nagy kunszt kiszürni hogy mi okozhat rákot és nem. Említetted a DDT-t. Mi is az? Egy rovarirtószer... Okozhat rákot? Minden tanulmány nélkül megmondanám hogy biztosan. Ugyanez igaz minden más hasonló szerre, nem kell nagy müvésznek lenni ahhoz, hogy rájöjjön az ember hogy egy idegméreg vagy egy rovarölő szer nem egészséges, maximum még nem vizsgálták.

  A cigarettánál is hasonló a véleményem, nem lehetett volna elrejteni 30-40 éven át azt a tény hogy a cigi rákkeltő ha maguk a dohányosok nem magyarázzák meg magunknak hogy nem az sőt egészséges... Hisz minden dohányos 10-15 év dohányzás után már aktivan köhög, besárgulnak az ujjaik, rekedtessé válik a hangjuk és igy tovább, nehogy már ne vegye észre az összefüggsét a cigi meg a reggeli fullasztó köhögés között.