Age of Wulin
-
mkfdd #724 Én már meguntam a játékot. 3 hónap elég volt hozzá. Eve-ből jövet az összetettség engem nem taglóz le. Napi kb egy-másfél óra a napi rutinquestelés (kémkedés, proffhúzás team practice ilyesmi) és mire oda jutna valaki hogy ténylegesen játssza a játékot, el is megy kedve. De ha nem menne el akkor sem lenne túl sok tennivaló. A marketelés elég borzalmas, szinte egyedül skillekkel éri meg kereskedni ha valaki nem akar ítéletnapig farmolni, túl sok a goldspammer, lóvét szerezni nehézkes ha csak valaki valós pénzből nem vásárol, és ezzel szemben túl sok a mani sink.
A grafika a hangulat és az alapok jók, de a fejlesztők nem mertek merészek maradni, és tipikus themepark mmo elemekkel rakták tele az amúgy sandbox alapú játékot. A pvp-nek pedig alig van tétje ahhoz képest hogy pvp-orientált játéknak lett kikiáltva, így az izgalom hamar kiveszik belőle amint valaki eljut arra a szintre, hogy tudja merre hány óra.
Egy darabig el lehet lenni a játékkal, de nincs benne annyi hogy hosszú ideig leragasszon.