• William Hunter
    Az alapján amit eddig olvastam a Winklevoss testvérek eredeti terveiről, ők a Classmates.com-hoz hasonlót terveztek. Amit Zuckerberg kihozott belőle lényegesen több.
    Feltételezve, hogy igazat mondanak a fivérek és tényleg a Facebookhoz hasonló összetettségű, egész világra kiterjedő közösségi hálózatot terveztek, az ötlet nem az ő fejükben született meg először.
    Néhány közösségi háló megjelenése időrendben:
    1985 – The Well
    1994 – Geocites
    1995 - Classmates
    1997 - Sixdegrees
    1999 - Cyworld
    2003 - Friendster
    2003 - Myspace
    2004 - Facebook
    Szerintem Zuckerberg inkább a Myspace-t ötvözte a Classmates vagy Sixdegrees ötleteivel, és megspékelte a saját ötleteivel.
    Ha a fent említett és egyéb közösségi oldalak még nem léteztek volna 2004-ben, akkor jogosnak tartanám a Winklevoss-ok követelését.
    "Winklevoss-ék mondták: Pontosan tudta, hogy aki először jelenik meg a piacon az győzött."
    A Facebook nem az első volt a piacon. Hogy jelenleg a legnagyobb, az nem a Winklevoss-ék "EREDETI" ötletén múlott. Szerintem még Mark sem számított ekkora és ilyen gyors sikerre.
    Ha én lettem volna Mark helyében, vajon ugyanígy kitúrtam volna a legjobb barátom és cégtársamat a cégből? Most azt mondanám nem tennék ilyet, de nem voltam és vagyok a helyében, így nem biztos.
    Ha én lennék Cameron vagy Tylera, mindent megtennék, hogy minél több pénzt hozzak ki a lehetőségből? Valószínűleg igen :)