Soha nem adják fel a Winklevoss fivérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Hát nagyon sokat. :)
"Marknak korábban sem voltak barátai, így most egyedül van az óceán közepén..."
És meg szeretnék vígasztalni? :D
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Nyilván valamit merített Cukorhegy az ikrek gondolataiból, de nagyon nem azon múlt, hogy ekkora siker lett belõle.
Azóta se volt más ötletük,csak pereskedni:)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Egyébként pedig elhatárolódom, mert amit írsz, azt tilos észrevenni!<#hehe>#hehe>
iSS!
Egyértelmû, hogy lopott a srác.
(facebook már közel sem olyan, mint a kezdetnél volt, nem kötném össze a két dolgot)
"Azonban idén januárban jelezték, hogy felbontják az akkori megállapodást és még több pénzt akarnak."
rég baszott a világ két ekkora homárt.
Feltételezve, hogy igazat mondanak a fivérek és tényleg a Facebookhoz hasonló összetettségû, egész világra kiterjedõ közösségi hálózatot terveztek, az ötlet nem az õ fejükben született meg elõször.
Néhány közösségi háló megjelenése idõrendben:
1985 – The Well
1994 – Geocites
1995 - Classmates
1997 - Sixdegrees
1999 - Cyworld
2003 - Friendster
2003 - Myspace
2004 - Facebook
Szerintem Zuckerberg inkább a Myspace-t ötvözte a Classmates vagy Sixdegrees ötleteivel, és megspékelte a saját ötleteivel.
Ha a fent említett és egyéb közösségi oldalak még nem léteztek volna 2004-ben, akkor jogosnak tartanám a Winklevoss-ok követelését.
"Winklevoss-ék mondták: Pontosan tudta, hogy aki elõször jelenik meg a piacon az gyõzött."
A Facebook nem az elsõ volt a piacon. Hogy jelenleg a legnagyobb, az nem a Winklevoss-ék "EREDETI" ötletén múlott. Szerintem még Mark sem számított ekkora és ilyen gyors sikerre.
Ha én lettem volna Mark helyében, vajon ugyanígy kitúrtam volna a legjobb barátom és cégtársamat a cégbõl? Most azt mondanám nem tennék ilyet, de nem voltam és vagyok a helyében, így nem biztos.
Ha én lennék Cameron vagy Tylera, mindent megtennék, hogy minél több pénzt hozzak ki a lehetõségbõl? Valószínûleg igen :)
A fiúkkal kapcsolatos legérdekesebb kérdés: ha nem volt elég nekik a 65 millió dollár, akkor miért fogadták el peren kívül?
Miért írták alá, hogy onnantól semmilyen további követelésük nincs?
Ja hogy Zuckerber nem mondta el nekik, hogy mennyit ér a cég?
Könyörgöm egy ilyen ügyben a keresetet benyújtó ügyvédi irodának lett volna a dolga, hogy bebizonyítsa, hogy mennyit ér a megtámadott cég, elvégre az õ érdekük, hogy a kialkudott összeg minél nagyobb legyen. Ha a srácoknak ennyire futotta, akkor azt csak maguknak és az ügyvédeiknek köszönhetik. Szerintem tudják õk ezt nagyon jól, csak most még egy kicsit verik a tamtamot, hogy a maximumot kihozhassák a sztoriból, amíg még érdekel valakit, aztán majd szépen leállnak és élnek a jogdíjakból. Még az sem biztos, hogy a már begyûjtött 65 milliót elbukják, lehet, hogy még elõtte viszakoznak.
Megjegyzem ha nem jött volna be a FB, akkor egyik srác se ment volna oda hozzá, hogy figy, látjuk hogy beleöltél x hónap melót, hadd fizessük már ki a ránk esõ részt neked (pontosan azért, mert a beruházás költségeiben sem egyeztek meg anno).
papírra volt vetve vmi, szerzõdés? NEM
az hogy beszélgettek egy kocsmában egy közösségi portálról majd mr facebook megcsinálta úgy hogy a nagymenõket kihagyta, ezt nevezik szopásnak, utólag már lehet sírni, nem kellett volna balfaszkodni
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"