Call of Duty versus BF (dühöngő)
  • MagyaR
    #952
    Mindkettő halál unalmas (single playerek). És miért is van ez így a sok akció ellenére? Mert teljesen unalmas a story és a karakterek is totál érdektelenek mindkettőben.

    A COD MW se mutatott már sok újat a 2. résztől, de legalább emlékezetes karakterek voltak benne, s izgalmas volt a story is.

    Sajnos úgy látom ezt a ghostot folytatni akarják, legalábbis a végéről erre következtetek (ami egyébként ritka sz*rra és totál erőltetettre sikeredett. Abba kellett volna ott hagyni, hogy ülnek.....azok a valakik egy bizonyos helyen :DD). Az űrbéli és a tenger alatti csatákon is kb. röhögtem annyira abszurdak voltak :DD. Mennek az űrben gépfegyverrel lol... ekkora baromságot :D.

    Egyébként nekem nem lenne bajom a cod grafikájával. Nekem azzal van bajom, hogy ritka szarul lett optimalizálva. Megyek belső tereken: 80-90 fps. Kiérek egy lightosabb külső térre: 40-50 fps (pl. a havas pályák). Jön egy valamivel részletesebb pálya (pl. a dzsungeles): 25-30 fps. Pffff. Azért ez már kicsit gáz, hogy játékon belül 60-70 fps eltérések is vannak.

    A Battlefield optimalizáltság szempontjából nagyon jó. Végig 30-40 fpsel megy, nagyon ritkán tér el ettől az intervallumtól, s közepes grafikán is csodaszép. A Codba valamiért, ha az image minőséget közepesre állítom, már iszonyatosan meghúzza a gépet. Alacsonyon meg hiába van sok minden high beállításon, fosul néz ki.

    Multiról nem tudok nyilatkozni. A két játék single playere játékélmény szempontjából, viszont mind2 esetben silány. Talán a COD ilyen szempontból kicsit jobb lett.