banner
  • Plata
    Nem kell meghalnia senkinek,a halál kijátszható két úton is,az egyik még hozzá szerintem vicces is. :D
    Végig játszottam az originst minden lehetséges előtörténettel,halvány gőzöm sincs hány ezer órám volt benne.
    Ha minden apróságot és marhaságot elolvastál,megcsináltál minden küldetést és tovább vitted a mentésed a második és harmadik játékba akkor nagyon is jó volt,a harmadik részben is olyan rejtett részleteket találhatsz hogy az durva.Plusz a mellék küldetéseidnek is lesz hatása a következő részekben.
    Halál kijátszása egyszerű.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vagy pasi karaktered van és lefeküdsz Morrigannel,aki így teherbe esik és nem te hanem a magzata szívja el a vezérdémon lelkét,vagy mi a túrót.Így túléled.
    Másik lehetőség,ha női karid van rá dumálod Alistair-t arra hogy feküdjön le vele,na az utóbbi állati poén.Azt a pofát amit vág. :D
    Azonban Morrigan gyereke nem hal meg,hanem fel neveli és találkozhatsz vele később.

Az idén is végig vittem az originst kétszer.
    A hármat is,most épp a másodikkal vacakolok,amikor van hozzá kedvem,mert a második a leggyengébb.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.30. 14:02:39